Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Η θυσία σας, μας οδηγεί...


Η 8η Φεβρουαρίου είναι μια ημέρα πένθους για τον Ολυμπιακό και το Red Philosopher αποτίει τον ελάχιστο φόρο τιμής, στα "θύματα της Θύρας 7"...


Στα 21 θύματα του μαύρου εκείνου απογεύματος του 1981, η μοίρα "έμελλε" να γίνουν οι τραγικοί ήρωες, της σπουδαιότερης ομάδας του ελληνικού αθλητισμού. Του Ολυμπιακού!

Δυστυχώς με το αίμα τους, άλλαξαν τον "ρου της ερυθρόλευκης ιστορίας", καθώς ο σύλλογος του Πειραιά, ποτέ ξανά δεν ήταν ο ίδιος.

Έχοντας το βαρύ φορτίο των 21 αδικοχαμένων ανθρώπων, η ομάδα μας σε όλα τα αθλήματα, νοιώθει την "υποχρέωση" να είναι πρώτη και να παλεύει μόνο για την κορυφή... Για 21... έξτρα λόγους, δεν τα παρατά ΠΟΤΕ!

Ο δε κόσμος του Θρύλου, έχει την "ευθύνη" όχι μόνο να μην τους ξεχνά ΠΟΤΕ, αλλά και να είναι ενωμένος σαν γροθιά και στα εύκολα αλλά κυρίως... στα δύσκολα!

Πλέον 38 χρόνια μετά, τα 21 αυτά αδικοχαμένα "αδέρφια", είναι σαν να μην έφυγαν ποτέ. Η ίδια η ομάδα αλλά και ο κόσμος της, φρόντισαν όχι μόνο να μην ξεχαστούν αλλά και να μετατραπούν σε "μπροστάρηδες"  ολόκληρου του ερυθρόλευκου "οργανισμού"...

Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε, λοιπόν... Είστε το παρελθόν, το παρόν και κυρίως το μέλλον αυτού του συλλόγου... Ο άδικος χαμός σας, η ανούσια θυσία σας, αποτελεί την πηγή δύναμης, θέλησης και συνέχειας του Ολυμπιακού.

Η ομάδα μας και όλοι εμείς, δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ. Δεν θα σας αφήσουμε ποτέ. Και ειδικά στους θριάμβους και τους τίτλους, θα πανηγυρίζουμε "όλοι μαζί"...

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΑΤΗΡΙ
    ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΚΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ
    ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
    ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ.
    ΘΡΥΛΕ ΠΑΙΞΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ,ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΜΑΣ.
    ΥΓ. ΟΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΜΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΒΡΙΖΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΤΑΝ ΧΑΣΑΝΕ ΟΜΩΣ 4 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ, ΤΟΤΕ ΒΑΛΑΝΕ ΜΥΑΛΟ.
    Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ Ή ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΟΣ Ή ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.
    ΥΓ 2 ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ παοκ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ(ΟΧΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ,ΜΟΝΟ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ παοκ), ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.
    ΓΑΖΩΣΤΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΖΕΛΕΣ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ,ΝΑ ΤΣΟΥΞΕΙ.
    panos

    ΑπάντησηΔιαγραφή