Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Θα ζήσουμε ή θα πεθάνουμε, ΜΑΖΙ ..!


Ο Ολυμπιακός έχασε στο σουτ, πληρώνοντας το κάκιστο ποσοστό στα τρίποντα, πάλεψε όμως λυσσαλέα για την νίκη, βγάζοντας αντίδραση... Η ομάδα είναι εδώ και θα διεκδικήσει ότι της αναλογεί ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ...
Μέχρι τέλους, σκοπεύω να την στηρίξω και εγώ...
Γράφει ο Αντιδραστικός


Η ήττα πόνεσε πολύ. Ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Παρόλα αυτά, το σημαντικότερο βήμα έγινε. Όπως σας έγραφα, η ομάδα έβγαλε ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ και προσωπικά εγώ αυτό το κρατάω... Είμαι σίγουρος πως θα το κρατήσουν και στο ΣΕΦ αυτό...

Ο Ολυμπιακός απομακρύνεται από την τετράδα, αλλά θα το παλέψει μέχρι τέλους. Έχει ματς να πάρει, θέλει βέβαια και υπερβάσεις, αλλά με την σημερινή ΔΥΝΑΜΙΚΗ και ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ εμφάνιση, έδειξε 100% συγκεντρωμένος και πως ξέρει που πατάει.

Θα το πάει μέχρι τέλους και όπου τον βγάλει λοιπόν. Μέχρι τέλους και γω, μαζί με την ομάδα και νομίζω πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί μου! Μαζί στη ζωή ή στον θάνατο για ακόμη μία χρονιά με τον Θρύλο!

Όσοι ξεγράφουν τους ερυθρόλευκους θα το μετανιώσουν οικτρά... Ο Θρύλος δεν θα παραδώσει τα όπλα και νομίζω το είδαμε όλοι αυτό απόψε...

Ο Σπανούλης συγκίνησε στο τέλος, ο Πρίντεζης είχε τα "αυγά" να πάρει το τελευταίο σουτ, ο Γκος "απάντησε" στον Μπλατ για την μεταγραφή Ουέμπερ, ενώ οι Μίλου-Παπανικολάου έσφιξαν τα δόντια και έπαιξαν. Ακόμα και ο Τουπάν μπήκε σε κρίσιμο σημείο στον αγώνα. Ο δε Μπλατ, πήγε το ματς 100% στο δικό του τέμπο και ρυθμό.... Ασχέτως αν χάσαμε, όλα αυτά ήταν θετικά στοιχεία, όλα αυτά ήταν αντίδραση. Όλα αυτά θα τα κρατήσουν στο ΣΕΦ και θα συνεχίσουν...

Η ήττα ήρθε στις λεπτομέρειες, στο ένα σουτ, κυρίως λόγω των τραγικών ποσοστών στο τρίποντο και κάποιων τουλάχιστον "περίεργων" αποφάσεων των γκρι...

12-10, 6η θέση και με 8 αγωνιστικές ακόμα, έχουμε πολύ μπάσκετ μπροστά μας... Ξεκούραση (ψυχική και σωματική) γιατί μας περιμένει και η... 13/2 τώρα...

3 σχόλια:

  1. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ παναθηναικο
    ΘΡΥΛ'ΟΛΕ Σ'ΑΓΑΠΩ
    12+1/2
    7ΘΥΡΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν τα αυτονόητα, ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ στον Μπλατ και αν γίνεται 5ετές συμβόλαιο, ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ σε Σπανούλη και Πρίντεζη (δεν βρίζουμε τα ΘΕΊΑ).

    Τα τραγικά λάθη στο καλοκαιρινό μειωμένο μπάτζετ, το ΕΓΚΛΗΜΑ της μη απόκτησηςτου Χάκετ καθώς και το ακόμα πιο τραγικό λάθος της μη απόκτησης βαρβάτου γκαρντ σκόρερ και ενός φτηνού αθλητικού 5αριου, θα το πληρώνουμε όλη τη χρονιά.

    Ο Μπλατ ήθελε Γουίλμπεκιν, Χένρι και Λεσόρτ γιατί είχε δει τις τεράστιες τρύπες που είχε ο Θρύλος (δεν ζήτησε ντε κολό, γιουλ και ούντοχ που είναι απλησίαστοι για εμάς) αλλά αντ' αυτού με τα ψίχουλα των αφών πήρε τους "πανάκριβους" Γκος, Τουπάν και Τίμα και βλέπουμε τα αποτελέσματα.

    Η ομάδα δεν θα μπορέσει να χτυπήσει κανέναν από την πλούσια τριάδα και σίγουρα είμαστε καταδικασμένοι με μειονέκτημα έδρας απέναντί τους.

    Για να δείτε διαφορά στην προθυμία είναι ότι ο πρεζάκιας είχε κλεισμένο και δεύτερη επιλογή τον νάναλι και τα αδέρφια δεν μπορούσαν να ανταγωνιστούν την αρμάνι και ως εκ τούτου προέκυψε ο Χάκετ τσέπης. Ο πρεζάκιας έδιωξε τον μαστουρολάσμε και έφερε τον πέιν ενώ εμείς θα αφήσουμε τον Μιλουτίνοφ να σκάσει και να παίζει 30 λεπτά και ας είναι τραυματίας και θα κάνουμε στα 34 χρόνια τον Πρίντεζη 5αρι (τον έχουμε κάψει εδω και 4 χρόνια και δεν μπορεί από την κούραση να βάλει πλέον βολή και τρίποντο).

    Τελικά ο Σφαιρόπουλος μάλλον δεν είναι ότι δεν ήθελε καλούς ξένους και ονόματα (ζήτησε Τεόντοσιτς στην μακάμπι) αλλά με τα χρήματα που του έδιναν τα αδέρφια μπορούσε μόνο Γουότερς, Γουόρικ, Γουίλτζερ,κτλ να φέρει.

    Έχουμε τον καλύτερο οδηγό (Μπλατ)και του έχουν δώσει αμάξι ελαττωματικό, με λίγα κυβικά (όχι σαν φανέλα και ιστορία συλλόγου) και του ζητάμε να βγει πρωταθλητής στη φόρμουλα ένα. Απλά δεν γίνεται.

    Σώστε την χρονιά ρε πρόεδροι, διώχτε Τίμα και φέρτε του έστω ένα φτηνό αθλητικό 5αρι και το καλοκαίρι θέλει αύξηση του μπάτζετ και γερά ονόματα (Ντιλέινι, Γουοναμέικερ, Χάκετ, Μπιρτς).

    Ο πρεζάκιας με τον μάμπρα δεν θα μας αφήσουν να κερδίσουμε στον οακα, μην το ψάχνετε. Έχει ήδη χρεωθεί με 3 φάουλ ο Μίλου και ο Παπανικολάου, θα έχει επιθετικές άμυνες με 0 φάουλ της ζέλας, η τέταρτη περίοδο αν είμαστε κοντά στο σκορ θα χρεωθούμε στα 50 δεύτερα με 5 φάουλ και θα έχει βολές η ζέλα.

    Βρόχα- μπόχα... πότε θα ξεβρομίσει το μπάσκετ...

    ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!




    ΑπάντησηΔιαγραφή