Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Και προσεχώς... ψηλός (;)



Ο Σφαιρόπουλος έχει καταλάβει τι φταίει και οι Αγγελόπουλοι κάνουν πράξη τις εισηγήσεις του, γιατί θέλουν σαν τρελοί όχι μόνο να πάνε Βελιγράδι, αλλά και να το σηκώσουν. Γι' αυτό πήραν τον Μπράουν, γι΄ αυτό, όπως ακούγεται "στην πιάτσα", κοιτάζουν για νέο... Ντόρσεϊ. Γράφει ο Stouk

Μπορεί ο Σφαιρόπουλος στη χθεσινή συνέντευξη τύπου να το είπε... κεκαλυμμένα, αλλά το είπε. "Σε πρώτη φάση θα πάρουμε έναν παίκτη". Άρα θα υπάρξει και... δεύτερη φάση, έτσι δεν είναι κόουτς;

Και αυτό γιατί μπορεί ο Μπράουν να καλύψει την ανυπαρξία Ρόμπερτς (ου μην τον ταρακουνήσει κιόλας και κάνει αυτά τα 2-3 πραγματάκια που μπορεί) και οι δύο Παπ, μαζί με τον Τόμπσον, παίζοντας μαζί, να προσθέτουν σκληρότητα στην περιφέρεια, ωστόσο το πρόβλημα στη ρακέτα παραμένει.

Τι πρόβλημα; Λείπει ένας... τερματοφύλακας! Αυτός που θα φοβίζει τους αντιπάλους και θα τους βάζει σε σκέψεις για το αν όντως θέλουν να διεισδύσουν ή θα βρουν απέναντί τους... τοίχος!

Ο Μακλίν δεν είναι τέτοιος παίκτης, τελευταία παρουσιάζεται σχεδόν σε άλλο... κόσμο, ενώ και ο Μπόγρης δεν μπορεί να προσφέρει σε τέτοιο επίπεδο.

Η επιστροφή του Τιλί θα δώσει λύσεις στο 5 σε χαμηλά σχήματα, αλλά ο άνθρωπος επανήλθε μετά από 4 μήνες απραξίας και θα αργήσει να βρεθεί σε φουλ αθλητικότητα.

Συνεπώς, στο λιμάνι παρακολουθούν την αγορά με ανοιχτά μάτια και αυτιά, προκειμένου, αν βρεθεί μια καλή περίπτωση τύπου Ντόρσει 2012 να προχωρήσουν. Παράλληλα, αυτό θα σημάνει πιθανότατα την αποχώρηση ενός εκ των Ρόμπερτς-Τόμπσον, αφού με αυτούς και τον ψηλό (αν αποκτηθεί) οι ξένοι θα είναι...9! Όπως καταλαβαίνετε ο ένας (αν όχι και οι 2) θα χαιρετήσουν.

Τώρα θα μου πείτε ποιον να πάρει; Εμείς ούτε μάνατζερ είμαστε, ούτε ξέρουμε πρόσωπα και πράγματα. 

Να, για παράδειγμα θα μπορούσα να σας πω ότι στην παραπαίουσα Γαλατασαράι παίζει ο Χέντριξ (32 ετών), κάνοντας καλή σεζόν (10,8 πόντους, 5,9 ριμπάουντ, 1 κόψιμο), ενώ στην Ρέτζιο Αιμίλια ο γνωστός μας από το πέρασμά του από τον ΠΑΟ Τζούλιαν Ράιτ, που αρέσκεται στο να αλλάζει ομάδες στα μέσα της σεζόν, έχει παρόμοιους αριθμούς και ηλικία (31).

Επίσης, στην Μέγκα Μπέμαξ (την Σέρβικη ομάδα του... Ρασνιάτοβιτς) παίζει ένα θηρίο 2,16, ονόματι Michael Ojo, 25 ετών, Νιγηριανός με υπηκοότητα ΗΠΑ, που σκεπάζει τα καλάθια και έχει μ.ο. 18 πόντους!

Αλλά και εντός Ελλάδας, υπάρχει ο Μάρβιν Τζόουνς του Κολοσσού (24, 213 cm), που έχει 11 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1,5 κοψίματα!

Πέρα, όμως, από την ονοματολογία, η ουσία παραμένει. Ο Σφαιρόπουλος τόσα χρόνια ένιωθε ασφάλεια με έναν rim protector. Και τώρα δεν τον έχει. Και θέλει να τον βρει, για να πάει μέχρι το τέλος με το κεφάλι του ήσυχο. Θα προλάβει; Θα το... τολμήσει ή θα του φανούν πολλές οι αλλαγές; Για να δούμε...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου