Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Αδιάφορο;;; Το ακριβώς αντίθετο, ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ...


Το ντέρμπι της Κυριακής μπορεί να είναι "αδιάφορο" βαθμολογικά για τον Ολυμπιακό, αλλά ΓΙΑ ΑΠΕΙΡΟΥΣ άλλους λόγους, χαρακτηρίζεται όχι μόνο ΚΡΙΣΙΜΟΜΑΤΟ αλλά και ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ.
Επιτακτικό να δοθεί μια παραδειγματική τιμωρία στην Ρωσική αυτή επένδυση.
Επιτακτικό να δοθεί μια βαρύγδουπη απάντηση στην σάπια "νέα τάξη πραγμάτων" του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Επιτακτικό να δοθεί το σύνθημα για την ερυθρόλευκη αντίδραση που έρχεται από το καλοκαίρι, κόντρα στο κομπλεξαρισμένο σύστημα.
Ο Αντιδραστικός σας βάζει σε κλίμα Τούμπας...


Βαθμολογικά ο Ολυμπιακός έχει μικρό ενδιαφέρον από το Κυριακάτικο ντέρμπι. Αντικειμενικά πρέπει να συμβούν σημεία και τέρατα για να ξαναγίνει διεκδικητής του φετινού τίτλου ο αυτόχειρας Θρύλος μας. Παρόλα αυτά για άπειρους λόγους το ματς αυτό είναι κρίσιμο, είναι "ζωής ή θανάτου". Το διπλό στην Τούμπα κρίνεται ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ...

Τιμωρία στην Ρώσικη επένδυση

Προσωπικά με έχει πειράζει πάρα πολύ η αλαζονική στάση του ΠΑΟΚ. Γενικά σαν οργανισμός. Συμπεριφέρονται όχι σαν μια ομάδα που χει να πάρει πρωτάθλημα 30φεύγα χρόνια, αλλά σαν μια "ομάδα δυναστεία". Πόσο εύκολα ξεχνάνε. Η γλώσσα τους μεγάλωσε επικίνδυνα και όλα αυτά συμβαίνουν λόγω της ρώσικης "καβάντζας".
Οι ιδιοκτήτες του ΠΑΟΚ δεν χάνουν καμία ευκαιρία να προκαλούν ανενόχλητοι. Τουπέ, ειρωνίες, απειλές που χρόνια έχουμε να δούμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Χωρίς κανένα έλεγχο. Κυριολεκτικά θα χαρακτήριζα πως συμπεριφέρονται σαν Νταβατζήδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο... Θεωρούν μάλιστα πως πρέπει να έχουν εύνοια και πως την αξίζουν και αυτό το στηρίζουν στο γεγονός πως έχουν ρίξει λεφτά στην ομάδα της αλλά και στο ελληνικό κράτος-λόγω των πολλών "πάρε-δώσε" που αντικειμενικά  έχουν με την Κυβέρνηση. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.
Στην αλαζονεία λοιπόν, στις προκλήσεις, στην έλλειψη σεβασμού προς την ιστορία της ομάδας μας και βέβαια στην συμπεριφορά Νταβατζή/Χαλίφη, ο Ολυμπιακός πρέπει να απαντήσει. Και οι απαντήσεις δίνονται στο ΧΟΡΤΑΡΙ και ΜΟΝΟ (μην ξεχνάμε πως μιλάμε για ποδόσφαιρο ετσι;).

Απάντηση στη σαπίλα

Το project της εξυγίανσης απέτυχε παταγωδώς. Εμείς σας τα λέγαμε από πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ παλεύει λυσσασμένα χωρίς να κρύβεται (άλλοι τουλάχιστον το κάνουν πλαγίως για να μην ξεμπροστιάζονται) για τη θέση του Χαλίφη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον μαζί με τις ΕΠΟ και ΚΕΔ και βέβαια με ένα σωρό πληρωμένα μέσα από πίσω τους, έχουν χτίσει την νέα ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ νέα τάξη πραγμάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τα offsides δίνουν και παίρνουν, τα παραρτήματα εκτελούν πιστά τους ρόλους τους, οι δανεισμοί παιχτών γίνονται με "συμφωνίες κυρίων" και κάποιοι σφυρίζουν αδίαφορα πως βλέπουμε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών..!
Νίκη λοιπόν όχι μόνο για να κοπεί ο βήχας των εριστικών από κει ΜΠΑΝΩ, αλλά και για να δοθεί μια ηχηρή απάντηση στο ΣΑΠΙΟ σύστημα που ορίζει τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου...

Σύνθημα αντίδρασης...

Δυστυχώς σας το πα και στον πρόλογο δεν θεωρώ πως στο φετινό Πρωτάθλημα ο αυτόχειρας Ολυμπιακός έχει τύχη. Παρόλα αυτά η εμφάνιση στην Τούμπα πρέπει να αποτελέσει σύνθημα αντεπίθεσης για το μέλλον!
Ο Ολυμπιακός πιο σοφός από ποτέ (σε όλα τα επίπεδα) από το καλοκαίρι θα παίξει άλλη... μπάλα. Με την γνώση πια πως πολεμάει απέναντι προς ένα κομπλεξικό εναντίον του σύστημα (και πολύ δυνατό πλέον), η ομάδα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ (σας ξαναλέω για ποδόσφαιρο μιλάμε!) θα δυναμώσει ώστε να βουλώσει τα μεγάλα στόματα ΟΛΩΝ των ανταγωνιστών της.
Η αγωνιστική αντεπίθεση της ομάδας μας πρέπει να ξεκινήσει από την Τούμπα και βέβαια να κορυφωθεί το καλοκαίρι, όταν και θα γίνουν οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. Διπλό λοιπόν για να καταλάβουν τι τους περιμένει...

Υγ: στο pre game του αγώνα το Σάββατο, θα μιλήσουμε για τον τρόπο που μπορεί να έρθει αυτό το διπλό. Μην τρελαθούμε δεν ξέχασαν και την μπάλα στου Ρέντη. Με τα όπλα του ΟΛΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΓΜΈΝΑ και βέβαια με την σωστη προσέγγιση όλα γίνονται...

Υγ2: προσωπικά όσο και αν θεωρώ βρωμερή ομάδα τον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα, οι απαντήσεις και οι αντιδράσεις για τις οποίες μιλώ, είναι ΚΑΘΑΡΑ αγωνιστικές. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να ασχοληθώ με τον παρασκηνιακό ή ακόμα και κρατικό/κυβερνητικό (αυτό πλέον είναι δεδομένο) πόλεμο που δέχεται ο Θρύλος.
Για μπάλα μιλάμε, για ποδόσφαιρο. Για αυτό και το καλοκαίρι "ζητώ" οργανωμένο πρότζεκτ,  καλύτερο ρόστερ κτλ κτλ. Αλλιώς θα ζήταγα μεταγραφές παραγόντων της... πιάτσας. Αλλά όχι. Ας μείνουμε σε αμοιγώς ποδοσφαιρικά πλαίσια.

1 σχόλιο:

  1. Aντιδραστικέ, το άρθρο αυτό είναι το πιο εύστοχο που έχω διαβάσει εδώ και καιρό.
    Οι έλληνες, σε όλα τα επίπεδα εννοούν την εξυγίανση σαν διαδικασία που χρησιμεύει για να τσεκουρώσουν τους άλλους και να μην αγγίξει τους ίδιους καθόλου.
    Τους πειράζουνε τους ΠΑΟΚτσήδες τα πέτσινα πρωταθλήματα;
    ΦΥΣΙΚΆ και ΌΧΙ, φτάνει να τα παίρνουν οι ιδιοι!
    Τα πέτσινα κύπελα; Αμα είναι πέτσινα Βόλου είναι ΟΚ!
    Άμοιροι αυτής της νοοτροπίας δεν είμασε ούτε εμείς οι γαύροι, αλλά είναι τελείως αποκρουστικό όταν τα κάνουν αυτά όσοι πουλούσαν ανωτερώτητα, σε στυλ " εμείς δεν θέλουμε τέτοιους τίτλους".Θέλετε και παραθέλετε!Πέρσι, μετά τα αίσχη του κυπέλου μόνο που δεν κατουρηθήκατε απάνω σας από την συγκίνηση!
    Φίλε Αντιδραστικέ, εγώ ζω για τέτοια παιχνίδια "συμβολισμού" σαν το μεθαυριανό. Ειλικρινά το λέω. Στο κοστούμι του "αιώνιου πρωταθλητή" αισθανόμουν πάντα λίγο άβολα. Αλλά το κοστούμι του "εκδικητή" ταιριάζει πολύ στον χαρακτήρα μου. Πολύ περισσότερο που εκτιμώ πολύ τη δουλειά του Χιμένεθ στην ΑΕΚ, μια ομάδα με σοβαρότητα και σταθερότητα που αξίζει τον τίτλο. Και ο ΠΑΟΚ τον αξίζει, αλλά δεν τον αξίζουν οι ξιπασμένοι που τον διοικούν και οι ....ξετσίπωτοι που τον ακολουθούν.
    Και πάλι μπράβο για το άρθρο σου!
    paratiritis

    ΑπάντησηΔιαγραφή