Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Χίλια μάτια να βλέπω τον Σπανούλη και χίλια αυτιά να ακούω τον Μπλατ

Σε ένα ματς που ήθελες χίλια μάτια να βλέπεις τον Σπανούλη, ο Ολυμπιακός έβγαλε την υποχρέωση της Γκραν Κανάρια, νικώντας με 98-77 και έκανε ρεκόρ σε ασίστ στην ιστορία του, μοιράζοντας 29!
Stick to the plan και συνεχίζουμε. Γράφει ο spanios


Θεέ μου, τι Σπανούλης!

Από το ματς της Βαρκελώνης σας γράψαμε ότι κυνηγάει μεθοδικά όλα τα ρεκόρ και θα το πετύχει.
Συμμετοχές, πόντοι, ασίστ. Εδώ θα είμαστε.

Ο Ολυμπιακός σήμερα πάτησε γκάζι και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Γκραν Κανάρια να κάνει όνειρα. 

Το ματς θα μνημονεύεται μέχρι το επόμενο, καθώς οι 29 ασίστ που μοίρασε η ομάδα (με εξέχοντα τον δαιμονισμένο Bill, που είχε 8 και από κοντά τους Γκος και Μιλουτίνοφ με 6 και 5 αντίστοιχα), αποτελεί ρεκόρ ιστορίας από το 2009 και σε ματς με την Εφές.

Και λέω μέχρι το επόμενο, αφού η ομάδα του Μπλατ δίνει κατά Μ.Ο. 19,36 ασίστ (τρίτο average στην διοργάνωση, πίσω από Ρεάλ και Εφές) και δείχνει πως δεν έχει ταβάνι στην δημιουργία. 
Για την ιστορία, πέρσι ήταν τέταρτος από το τέλος στο συγκεκριμένο τομέα.

Είδατε τον Σπανούλη να κρατάει την μπάλα σήμερα; Τον είδατε στην Βαρκελώνη; Τον είδατε κάπου φέτος, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων;

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ μας, με 21 π. (4/5 τρίποντα), 8 ασίστ και 4 ριμπάουντ (31 ranking στα 36 του λέμε) δείχνει ΚΑΙ φέτος, φρεσκότερος και σωματικά αρτιότερος από ποτέ. Σε 21' όλα αυτά.

Ο Μπλατ τον έχει απελευθερώσει ακόμα περισσότερο και ο διαυγής Σπανούλης αλλάζει το ρου όλης της διοργάνωσης. Το ξαναλέω, εδώ θα είμαστε.

Ο Γκος ωριμάζει παιχνίδι με το παιχνίδι. Ο μικρός, είχε 11 πόντους,  ασίστ και μόλις 2 λάθη, όντας ο βασικός ball holder της ομάδας και σήμερα.

Ο ημιάγριος Μιλουτίνοφ φλέρταρε με το TD , έχοντας 11 π., 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ και αν έπαιζε παραπάνω (χρησιμοποιήθηκε 25') να είστε σίγουροι ότι θα το έκανε.

Ο παλιός Πριντ και ο νέος Λεντέι έγραψαν αθόρυβα από 16 και 12 αντίστοιχα, συνεχίζοντας την τρομερή σύνδεση τους με το αντίπαλό καλάθι.

29 ασίστ λοιπόν, όμορφο μπάσκετ, ωραία διαχείριση, τάπες, καρφώματα.

Η Κανάρια προφανώς είναι σάκος του μποξ αλλά εμείς κοιτάμε το δάσος και όχι το δέντρο.

Ο Μπλατ κάνει τα δικά του και είναι απολαυστικός, προπονητικά και επικοινωνιακά, τα χρειαζόταν και τα δύο η ομάδα.
Και τα δυο. Την σιγουριά στην άκρη του πάγκου, τις επικές ομιλίες του στα αποδυτήρια που αποθεώνει τον Μπόγρη και τους βοηθούς του.
Που ευχαριστεί τους ποδοσφαιρικούς οπαδούς που πήγαν στο ΣΕΦ με την Εφές και τις ατάκες για τον "Έλληνα" Αϊνστάιν.

Ο Μπλατ συσπειρώνει και πολώνει την ομάδα. 

Στο 9-5 το ενεργητικό, η ομάδα είναι τέταρτη και αν την επόμενη αγωνιστική νικήσει την Νταρουσάφακα και η Εφές χάσει στην Βαρκελώνη από την πληγωμένη Μπάρτσα, τότε ο πρώτος γύρος θα κλείσει με μαξιλαράκι 2 νικών.

8 εκτός και 7 εντός έχει γράψει ο γύρος αυτός και ενώ έχουν βγει Μόσχα (δις, ΤΣΣΚΑ και Κίμκι), ΟΑΚΑ, Ζαλγκίρις, Μπαρτσελόνα, Μόναχο, Μπασκόνια.

Πως σας ακούγεται; Μάλλον αισιοδοξείτε;

Γιατί εγώ ξεκάθαρα βλέπω το F4 path να ανοίγει ορθάνοιχτα, αν ο Ολυμπιακός παραμείνει συγκεντρωμένος και σοβαρός.

ΥΓ Στον ΠΑΟ, οι assistant παθαίνουν κρίσεις πανικού από ντου του Προέδρου. Οπαδοί πάνε μπουκέτα με λουλούδια στους παίκτες, απολύθηκε πάλι στα μέσα της σεζόν ο προπονητής, έρχεται ένας 66 χρονός που έχει κατηγορηθεί για παιδεραστία και χρηματισμό και δεν ανοίγει μύτη. Και ασχολούμαστε με την ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ. Α ρε αλήτες..

ΥΓ2 Το εξώδικό του Ολυμπιακού στην SPORT24 MEDIA έχει να κάνει με το εξής και ψάξτε το:
Σε καμία φωτογραφία που αναδημοσιεύει το site ΔΕΝ φαίνεται ο χορηγός BWIN. Το site συνεργάζεται με άλλη μεγάλη εταιρία στοιχήματος. Συμφέροντα προφανώς, αλλά να πάρουν θέση και να μας εξηγήσουν τον λόγο και ας αφήσουν τις Ντροπές. Δεν συμφωνώ με το εξώδικο, αλλά θα πρέπει να πάρουν Θέση και να μην διαλαλούν προσπάθειες φίμωσης. Δεν τους είπε κανείς τι να γράφουν ή τι να μην γράφουν.
Όπως θα δείτε και παρακάτω, όλες οι φώτο γίνονται crop κάπως έτσι:





1 σχόλιο:

  1. Για τη μπασκεταρα που παιζει ο ΘΡΥΛΟΣ αμα θελει(σχημα λογου) τα εχουμε πει και θα τα ξαναπουμε.
    Οσον αφορα το εξωδικο, θα ηθελα να γινει και ενα εξωδικο στο sdna που πολεμα τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας σε ολα τα αθληματα, σε περιπτωση που γραφτει κατι εμετικο οπως το 2017 μετα τον 3ο τελικο, που ειχαν γραψει ενα κειμενο εκει. Νταξει τι να πω. Μελος της 13 δε θα το γραφε. Οτι σας λεω.
    Ηδη εγινε το πρωτο βημα ξαποστειλανε τον οπαπ του μελισσανιδη.
    panos

    ΑπάντησηΔιαγραφή