Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Άντρο, Πηλοΐδης και 1-1 !


Ο Ολυμπιακός σε ένα μεγάλο ματς, έκανε μεγάλη εμφάνιση, παρόλα αυτά ο νόμος του "Άντρου" επιβεβαιώθηκε ξανά και οι Πράσινοι με πρωταγωνιστή... τον Πηλοΐδη πήραν τα απαραίτητα σπόρια που τους οδήγησαν στην νίκη... Αρθρογραφεί ο Αντιδραστικός


Ένα μεγάλο ποσοστό "Πράσινων" αναγνωστών θα διαβάσουν μόνο τον πρόλογο κι έτσι θα με παρεξηγήσουν. Έτσι επιχειρώ να τους την φέρω, ξεκαθαρίζοντας εξ αρχής πως ο Παναθηναϊκός έκανε καλό παιχνίδι, όπως καλό παιχνίδι έκανε και ο Ολυμπιακός! Συγχαρητήρια λοιπόν στους Πράσινους για την νίκη τους! Μεγάλο ματς έγινε και νίκησε ο ΠΑΟ. Προσωπικά πάντα θα τον σέβομαι σαν αντιπάλους!

Παρόλα αυτά σε ένα ματς "πόντο-πόντο" (που έληξε 84-80 και παιζόταν μέχρι το 39') το double score στις βολές είναι υπερβολή! Προκαλώ οπότε τον οποιοδήποτε να το αμφισβητήσει αυτό ΓΑΜΩΤΟ. Εξ' ου λοιπόν και ο πρόλογος και ο τίτλος του αποψινού μου blog. 

32 βολές ο ΠΑΟ, 16 ο Ολυμπιακός... Πραγματικά για γέλια... Το ΟΑΚΑ λοιπόν, επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά το προσωνύμιο του "Άντρο της Αλητείας" (μόνοι τους οι Παναθηναϊκοί το βάφτισαν έτσι και μάλιστα επισήμως!), η λογική των σφυριγμάτων του ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΥ Πηλοΐδη και των συνεργατών του, ήταν διαφορετική σε κάθε πλευρά του παρκέ και κάπως έτσι ήρθε το συγκλονιστικό 32-16 βολές το οποίο προφανώς έκρινε σε ένα 100% αμφίρροπο ματς το νικητή!

Εκτός από τα πάμπολλα ανύπαρκτα πράσινα καλάθια και φάουλ, εκτός από τα  ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ σφυρίγματα ενάντια στον Μιλουτίνοφ σε ΟΛΟ το ματς, εκτός από το -για γέλια- πάτημα γραμμής του Αγραβάνη, εκτός από τα ΙΣΤΟΡΙΚΑ (ποιο non call κύριε Πηλοΐδη;!) βήματα πάνω στον Παπαπέτρου (αλήθεια τα δωσε;), η φάση που τα λέει όλα είναι, που στα 2' για το τέλος μπροστά στο διαιτητή η μπάλα φεύγει άουτ από παίχτη του ΠΑΟ και ο ref δείχνει πως την έβγαλε ο Μπιρντς! ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ο διαιτητής επαναλαμβάνω. Και να χρειάζεται- αν υπάρχει θεός χρήση instant replay, για να πάει η κατοχή στον Ολυμπιακό...


Κακή η διαιτησία λοιπόν αλλά πάμε παρακάτω! "Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια"! Ο Ολυμπιακός χωρίς Σπανούλη έκανε ένα πολύ σοβαρό ματς. Πολλά μπράβο σε παίχτες και τεχνικό τιμ!

Στοχευμένα η μπάλα πέρασε κατά συρροήν στο low post ώστε να αποκτήσει από κει η ομάδα δημιουργία! Και το τρικ αυτό πέτυχε 100% και μπράβο! Επίσης σωστή κατ'εμέ και η επιλογή για καμία αλλαγή στα σκριν κι ας έφαγε η ομάδα 84 πόντους. Γενικά το ματσάκι το χε ο Θρύλος (επαναλαμβάνω χωρίς Σπανούλη έτσι;!), απλά το χασε (αγωνιστικά) στις λεπτομέρειες για δυο κακές άμυνες (πάνω σε Παππά-Τζέιμς ο Μπιρντς) και φυσικά λόγω  αστοχίας σε κάποιες ΚΑΛΕΣ επιθέσεις (από Πρίντεζη-Παπαπέτρου-Μπιρντς και Παπανικολάου  κυρίως) που έπρεπε να μπουν.

Μεγάλο ματς από τον Γκριν που στο ποσταρισμα μου στην σελίδα του red philosopher με αποστόμωσε/δικαίωσε,  το πάλεψαν καλά οι Πρίντεζης-Μάντζαρης και Παπανικολάου, συγκίνησε ΞΑΝΑ ο Αγραβάνης, ενώ οι Μιλουτίνοφ-Γιανγκ προσπάθησαν. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Μπιρντς (δυο κακές κρίσιμες άμυνες και το χαμένο follow), χείριστος και επικίνδυνος ο Γουότερς και άνευ λόγου και αιτίας πιεσμένος και αρνητικός στην επίθεση ο Παπαπέτρου  (στην άμυνα τα πήγε βέβαια τέλεια πάνω στο Ρίβερς).

Συνεχίζουμε δυνατά μάγκες... Κυριακή η νίκη είναι αυτοσκοπός... Έπονται αναλύσεις.

3 σχόλια:

  1. Αντιδραστικέ μπράβο γιά το άρθρο σου. Τι να αναλύσει κανείς γιά ένα ματς που παίζουν δύο ομάδες και βολές κάνει μόνο η μία. Χαρακτηριστικό ότι ο Πηλοίδης θυμήθηκε να δώσει φάουλ στον Μάτζαρη μόνο όταν είχε μόλις δώσει ασίστ σε παίκτη ...οφσαίντ λίγο πρίν αυτός σκοράρει! Είδαμε ακόμα τον Τζείμς να σταματάει γιά σουτ, και μετά να ...αποφασίζει να συνεχίσει τη φάση περπατώντας κανονικότατα παίρνοντας φαουλ γκολ!
    Να σημειώσω επίσης ότι ήταν ένα πολύ θεαματικό παιχνίδι με γοβερά χαίλαιτς που θα γέμιζαν ..μισή ώρα βίντεο. θα το χαιρόμουν αν ήταν και δίκαιη η διαιτησία.
    Καθοριστική η απόδοση του Μπουρούση, αλλά αφού πρώτα οι διαιτητές είχαν εξουδετερώσει τον Μιλουτίνοφ με
    4 φάουλ.
    Ο Ολυμπιακός έδειξε ψυχραιμία και σοβαρότητα, πήρε πολλά επιθετικά, αλλά με μείον δύο βασικούς και με τους γκρίζους απέναντι λύγισε.
    paratiritis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Same old story, ο διαιτητής που έδωσε το άουτ υπέρ του ΠΑΟ ήταν ο γνωστός Παναγιώτου, η ...αδελφή ψυχή του Καρακατσούνη που οι δυο μαζί είχαν κάνει το break το 2014 στο ΣΕΦ κι αντί να γίνει το 3-1, έγινε το 2-2.
    Ο Καρακατσούνης έρχεται την Κυριακή στο ΣΕΦ και, προσωπικά, θεωρώ το break πολύ πιθανό, χωρίς καμία διάθεση ηττοπάθεια, επειδή αυτός ο διαιτητής μπορεί κυριολεκτικά να δώσει Ο,ΤΙ ΝΑ' ΝΑΙ! Δεν πάει τα αμφισβητούμενα υπέρ του ΠΑΟ, αλλά δίνει κυριολεκτικά αυτό που πρέπει.

    Court Central

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριοι το ματς της Κυριακης ειναι αλλη ιστορια! Χθες παντως η διαιτησία κριμα πραγματικα. Κατεστρεψε ενα τόσο ωραιο ματς...
    Μοιραιοι ο Μπιρντς αλλα και ο Πριντεζης...
    Συνεχίζουμε δυνατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή