Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Μπέντο: Το επικίνδυνο "άλλοθι"

Ο Μπέντο τα κατάφερε να απολυθεί αφού πρώτα έκανε ότι μπορούσε για να χάσει τους πάντες, παίκτες, διοίκηση και φυσικά τον κόσμο που υπέφερε Πέμπτες και Κυριακές. Μαζί με τον ξενέρωτο Πορτογάλο τελείωσε φυσικά και το άλλοθι μιας διοίκησης που σε αποστροφή του "φτιάχτο μόνος σου" φέτος διδάσκει το "διάλυσε το μόνος σου". Αναλύει ο spanios


Εγώ κριτική στο Μπέντο δεν θα κάνω, τα έχω γράψει από τις 10/12 και πριν γίνει άλλη μια καρατόμηση του ρόστερ από τον Μαρινάκη που πούλησε αδρά Μιλιβόγεβιτς, Ιντέγε και Ομάρ (αν παραμείνει η Χαλ στην κατηγορία θα πάρει 7 εκ αυτόματα) και τους αντικατέστησε με τον Παρέδες και την under 21.

Όποιος θέλει λοιπόν ρίχνει μια ματιά (http://red-philosopher.blogspot.gr/2016/12/blog-post.html) γιατί μετά Χριστόν προφήτες δεν έχει νοήμα να το παίζουμε.

Ο Μπέντο όμως στην τεράστια προσπάθεια του να απολυθεί καταστρατήγησε τα πάντα.
Το ξεκίνησε πριν το ματς στην Κύπρο που είπε πως η δεύτερη θέση δεν είναι αποτυχία.
Είχε φροντίσει να καταρρίψει κάθε ποδοσφαιρική λογική με το άνευ όρων φάγωμα των Τσόρι και Καμπιάσο, λες και ξαφνικά ήταν οι δυο Αργεντίνοι ο "καρκίνος" του Ολυμπιακού!
Λίγες ώρες μετά την στήριξη του Μαρινάκη δημόσια ("Να ευχαριστούμε αυτόν τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκε τα παιδιά μας" μετά την ΑΕΚ αλλά και το "στηρίζουμε παίκτες και προπονητή" μετά τον Πανιώνιο) φρόντιζε πάντα να αντιστρέφει μίσος και να εξυμνεί πόσο δύσκολη είναι η δουλειά του χωρίς τον Μίλι και τον Ιντέγε.
Πρώτη φορά ο στρυφνός πρόεδρος έκανε το αυτονόητο και το πρέπον και ο Πορτογάλος έστρεφε βέλη και έκανε άνω κάτω την ομάδα.
Ταυτόχρονα νομίζοντας ότι κοουτσάρει την Μπελενένσες είχε αφήσει τον Ολυμπιακό έρμαιο των κολλημάτων του και προσπαθούσε να κρατήσει 3 καρπούζια (Πρωτάθλημα, Ευρώπη και Κύπελλο) με 6-7 παίκτες και τα παιδάκια.

Τα παιδιά της Ακαδημίας δεν τα καις έτσι, βάζοντας τον Ρέτσο αριστερό μπακ, στόπερ και μετά χαφ ή τον Ανδρούτσο μια οκτάρι και την άλλη εξτρεμ.
Τι προσπαθείς να αποδείξεις; Ότι είσαι ξεβράκωτος από παίκτες; Σήκω και φύγε τότε.
Όταν σου δόθηκε το μπάτζετ έστω υπό πίεση, έφερες Μάρτινς, Καρντόσο, Μάριν και Βιάνα.

"Ο Ολυμπιακός ήταν μέσα στους στόχους του και διώχνει τον προπονητή";

Αυτό έλειπε!! Να μην είναι μέσα, Δηλαδή τι; Είναι κατόρθωμα ο αποκλεισμός των Αρούκα (στην παράταση), Γιουνγκ Μπόις (ισοπαλία στο Φάληρο), Αστάνα και Οσμανλισπόρ;;;
Δεν είναι αυτονόητο το Πρωτάθλημα που με αριθμητική πρόοδο πήγαινες να χάσεις ή είναι άθλος ο αποκλεισμός Άρη και Ατρομήτου στο Κύπελλο. Κάνε μας την χάρη, Μπέντο.

Με τόσο μικρό ρόστερ και τόσο ανυπόληπτο τον Ολυμπιακό δεν τον άφησε κανείς.
Κι αν ο Κόκκαλης στο αντίο του, με Μέλμπεργκ, Νικοπολίδη, Αβραάμ, Τοροσίδη, Μήτρογλου, Μαρέσκα, Ντουντού κτλ παράταγε την ομάδα, σειρά του προέδρου τώρα να βγει με πράξεις να μας πει αν προσπαθεί να κάνει το ίδιο!!!

Το άλλοθι του Πορτογάλου χασάπη τελείωσε πρόεδρε.

Ο Βούζας και το επιτελείο της ομάδας Νέων με εμβληματικές παρουσίες όπως ο Πάντος, ο Ιμπαγάσα, ο Ράντος είναι φυσικά σοφή σκέψη τέτοια εποχή και πλέον κανείς δεν περιμένει τίποτα.
Η ομάδα ότι κι αν κάνει από εδώ και πέρα θα πάρει το χειροκρότημα και ότι τίτλος ή πρόκριση έρθει θα πανηγυριστεί με ομοψυχία.

Και μετά τι όμως; Τι;

Πόσα άλλα λάθη, πόσες χαμένες προσδοκίες και ψέμματα;
Φυσικά όλοι δικαιούνται να κάνουν λάθη. Στην ζωή, στην δουλειά, στην οικογένεια.

Πρόεδρε μας θεωρείς ακόμα οικογένεια σου; Ή πλέον ο Ολυμπιακός είναι μέρος του σχεδίου Cosco και άλλων παράλογων συνομοσιών που διασπείρουν οι λασπολόγοι;

Ο Μ-ΠΑΟΚ πήγε και πήρε σέντερ φορ που έβαλε 3 γκολ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και η απόδοση του φάνηκε στο γήπεδο.
Αν δεν φέρεις παίκτες, είτε έχεις τον Βούζα, είτε εμένα τα αποτελέσματα θα είναι αυτά. Κάθε χρόνο και πιο ανυπόληπτος, κάθε χρόνο πιο μικρός.

Ρομπέρτο, Ομάρ, Μαζουακού, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Πάρντο, Ιντέγε, Σιόβας, Μανιάτης.
Για Χ - Ψ λόγους έφυγαν όλοι αυτοί. Γιατί;
Αντικαταστάθηκαν από ποιους;;

Οι ρητορικές ερωτήσεις μπορεί να με κάνουν να γράφω όλο το βράδυ, με την πίκρα φυσικά να είναι διάχυτη.

Η πόρωση μας είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και φυσικά την Πέμπτη θα δείτε για πρώτη φορά φέτος το πραγματικό Καραϊσκάκη.
Εμείς ούτε απέχουμε, ούτε τσακωνόμαστε μεταξύ μας, ούτε πηδάμε μάντρες να δείρουμε παίκτες.
Αρκεί να μην εμπορευτεί κάποιος τα όνειρα μας...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου