Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Και τους έφταιγε ο Τζίγκερ…


Εχθές σύσσωμο το ΟΑΚΑ αποθέωσε εν χορώ τον Γιαννακόπουλο (όπως έκανε και μετά τα 2 προηγούμενα νταμπλ). Μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι οι πράξεις και τα λόγια του ξεθωριάζουν όλο και περισσότερο την αίγλη του εξάστερου. Stouk


Όχι φυσικά ότι στεναχωριέμαι γι΄ αυτό! Όμως είναι κάτι που βγάζει μάτι και δεν θα μπορούσε παρά να το σχολιάσει κανείς.

Εχθές ζήσαμε άλλο ένα παραλήρημα, ακούγοντάς τον να αποκαλεί τιποτένιο τον Σπανούλη, να του καταλογίζει ότι δεν έχει χώρο στο μπάσκετ και να καλεί ακόμα και τον Τσίπρα να τον τιμωρήσει! Παράλληλα εξαπέλυε ανείπωτες ύβρεις εναντίον του στο χώρο των αποδυτηρίων (οκ, όποιος πει ότι δεν είναι αυτός στο βίντεο είναι για γέλια).

Είναι περιττό να αναφέρουμε τα κατορθώματα και τις επιτυχίες του Σπανούλη για να αντικρύσουμε τους ισχυρισμούς του. Το θέμα, όμως, είναι άλλο.

Κρυμμένος πίσω από τα 6 αστέρια και τα 2 συνεχόμενα νταμπλ, ο Γιαννακόπουλος έχει ξεπεράσει ακόμα και τα δικά του όρια.

Πρώτον τα 6 αστέρια δεν τα κατέκτησε ο ίδιος, αλλά ο πατέρας και ο θείος του και δεύτερον τα 2 νταμπλ (όπως ομολογούν και πολλοί μπασκετικοί Παναθηναϊκοί) δεν ήρθαν από αγωνιστική ανωτερότητα, αλλά από την ψυχολογική… κατωτερότητα του Ολυμπιακού.

Βλέπουμε, όμως, ότι επί της προεδρίας του, οι πράσινοι δεν έχουν αξιοσημείωτη ευρωπαϊκή επιτυχία (δεν έχουν συμμετάσχει ούτε καν σε f4), το ρόστερ τους αποψιλώνεται ποιοτικά χρόνο με το χρόνο και άπαντες ασχολούνται μόνο με την καζούρα στον Ολυμπιακό.

Όλη αυτή η κατάσταση οδηγεί στο να «κοντύνει» ο Παναθηναϊκός. Να αφήσει πίσω του την κληρονομιά των Ευρωπαϊκών, της αναγνώρισης και της μπασκετικής στήριξης και να… ποδοσφαιροποιηθεί!!

Επαναλαμβάνω ότι δε στεναχωριέμαι. Ίσα-ίσα. Απλά δεν μπορώ και να με κοροϊδεύουν. Να το παίζουν κάποιοι δήθεν υγιείς, να αηδιάζουν από τραμπουκισμούς και εγκληματικές οργανώσεις (μαζί τους σε αυτό…) και παράλληλα να φωνάζουν «Γ…α τους τη μάνα Γιαννακόπουλε».

Ο Τζίγκερ εκδιώχτηκε με συλλαλητήρια. Αν δεν κάνουν το ίδιο και με τον Γιαννακόπουλο, τότε με μαθηματική ακρίβεια θα ζήσουμε σιγά-σιγά την μπασκετική αποδόμηση του ΠΑΟ, που δεν θα σωθεί από καμία δήθεν ελληνοποιήση.

ΥΣ1: Η χειρονομία του Σπανούλη δείχνει αυτό που ξέραμε ήδη. Ότι έχει θέμα με τους οπαδούς του ΠΑΟ. Το βλέπαμε πάντα στο ΟΑΚΑ από τον τρόπο που έπαιζε. Από την άλλη η επίθεση στον πάγκο έδειξε ότι και οι οπαδοί του ΠΑΟ έχουν το ίδιο ακριβώς θέμα με τον Σπανούλη. Και αυτό το ξέραμε. Άλλωστε, και ο Τεόντοσιτς έχει κάνει παρόμοια και ο Σχορτσιανίτης. Δεν μπούκαρε κανείς όμως.

ΥΣ2: Αγωνιστικά; Αλήθεια, θα επιτρέψουν για 3η συνεχόμενη χρονιά οι παίκτες μας να χάσουν το πρωτάθλημα από έναν κατώτερο ποιοτικά ΠΑΟ; Στο χέρι τους είναι…

ΥΣ3: Μάνες, σπίτια και οικογένειες βρίζονται σε όλα τα γήπεδα και απ' όλους τους οπαδούς. Όχι μόνο στο ΟΑΚΑ. Δεν το δικαιολογώ, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.



5 σχόλια:

  1. Stouk, είναι ντροπή για τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας στο μπάσκετ να παρουσιάζει ο ηγέτης του αυτήν την εικόνα. Πολλοί φίλοι Παναθηναϊκοί αποδοκιμάζουν ανοικτά αυτό το θλιβερό φαινόμενο που πρέπει - το έχω ξαναγράψει - να αποβληθεί από το μπάσκετ.
    Και χθες πάντως Stouk - για να έρθουμε στα (εξω)αγωνιστικά - είδαμε ότι απαγορεύεται ο Σπανούλης να πάει στο ΟΑΚΑ στις βολές και, βεβαίως, απαγορεύεται να διακοπεί οριστικά αγώνας σε αυτό το γήπεδο.

    Court Central

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα η πάγια άποψή μου είναι ότι οι αγώνες πρέπει να διακόπονται παντού και πάντα, όταν υπάρχει ρίψη αντικειμένων ή εισβολή οπαδών. Αλλιώς άνθρωποι δεν γινόμαστε.

    Stouk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το βίντεο παιδια ειναι σοκαριστικό. Ξεφεύγει απο κάθε όριο και κάθε μίσος ή φανατισμό! Ο άνθρωπος ειναι σε κατασταση αμόκ και θεωρώ πως θα τον καταστρέψει τον ΠΑΟ. spanios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λες να μην είναι αυτός και να τον παρεξηγούμε τσάμπα;;;;

    Stouk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα Στουκ λες;; Τον κακομοίρη τον στοχοποιούν!! spanios

      Διαγραφή