Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Bet Monday: Δύσκολο το κουπόνι αλλά έχουμε λύσεις

Μετά την χθεσινή επιτυχία με τις περισσότερες προτάσεις να περνάνε αναζητούμε την διάρκεια και τα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα. Αυστραλός

Χθες μας τα χάλασε η Ρόμα, βέβαια εκείνη έχασε πιο πολλά από εμάς διότι τέλος η υπόθεση πρωτάθλημα, καλύτερα να το δώσουν από σήμερα στην Μεγάλη Κυρία.

Απόψε βλέπουμε λίγα παιχνίδια στο κουπόνι μας, πάμε να δούμε 4-5 ματς που αξίζει να ασχοληθούμε.

Αξίζει να δούμε την προϊστορία στο ζευγάρι Πλατανιάς-Λεβαδειακός. Τα παιχνίδια ότι έρχονται τον έναν γύρο ακριβώς το ίδιο σκορ και στον άλλον, θα ακολουθήσουμε την παράδοση (0-0 το πρώτο ματς στην Λειβαδιά) ή και τον βολικό 1 βαθμό για την κάθε ομάδα που παλεύουν για την σωτηρία τους. Η ΒΕΤ365 μας προσφέρει την ισοπαλία 3,00 απόδοση, θα μπορούσαμε να κοιτούσαμε και το under αλλά η απόδοση του 1.53 είναι μικρή για Ελλάδα.

Περνάμε Ιταλία και στο Ολίμπικο, μετά τις γκέλες της Ρόμα και της Νάπολι έχουν την ευκαιρία η Λάτσιο με την Φιορεντίνα να βρεθούνε στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Η Βιόλα το τελευταίο διάστημα δεν έχεις σταματήσει να παίζει μεσοβδόμαδα με τελευταίο παιχνίδι το τεράστιο διπλό μέσα στην Γιουβέντους την Πέμπτη το βράδυ για το κύπελλο. Βλέπουμε τον άσο σε απόδοση 2,10 αυτήν την στιγμή στην ΒΕΤ365, ο οποίος τόσο ξεκίνησε το πρωί είχε φτάσει μέχρι και 1,90 αλλά τώρα το βρίσκουμε πιο ψηλά.

Στο άλλο ματς της ημέρα η Γιούβε απόψε καθαρίζει τον τίτλο απέναντι στην Σασσουόλο, οι τιμές του άσου είναι πολύ μικρές αλλά δεν νομίζω πως περιμέναμε κάτι παραπάνω για να ανεβάσουμε την απόδοση, βλέπουμε το άσο από ημίχρονο στο 1,57.

Από Ιταλία φύγαμε για Γαλλία και την δεύτερη κατηγόρια, όπου έχουμε δύο ματς.
Η Μπρεστ αντιμετωπίζει την Σατορού και με νίκη σκαρφαλώνει ξανά στην 2η θέση που την οδηγεί στην Ligue. Ο άσος είναι μικρός αλλά δεν νομίζω να σπάσει, τον βρίσκουμε κοντά στο 1,50 στην ΒΕΤ365.

Στο άλλο ματς Αρλ-Οσέρ να πούμε πως έχουν πολύ καλές σχέσεις δεν ξέρουμε τι κάνουν εκεί στην Ligue2 πάντως πέρσι η Αρλ έσωσε την Οσέρ την τελευταία αγωνιστική για να μείνει στην κατηγορία. Ελπίζουμε να την βοηθήσει η Οσέρ τώρα να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, βρίσκουμε τον άσο πολύ ψηλά στην ΒΕΤ365 σε τιμή 2,75.

Τέλος στην Ολλανδία η Γιονγκ Αϊντχοφεν θα αντιμετωπίσειτην πρωτελευταία Χέλμοντ και ο άσος αυτός βρίσκεται στο 1,90 στην ΒΕΤ365.

Για το αγγλικό ντέρμπι δεν μπορούμε να πούμε κάτι, είναι μια ξεκάθαρη τριπλή, παρόλα αυτά εγώ κοιταώ προς τα αριστερά και την Γιουνάιτεντ, λόγο κούρασης των Κανονιέρηδων από τα συνεχόμενα ματς σε Αγγλία και Champions League. Δεν νομίζω πως καμία από της δύο ομάδες υποτιμά το κύπελλο αλλά στο Μάντσεστερ πιστεύω πως το θέλουν πιο πολύ.

Καταλήγω στην εξής τετραδούλα:

Γιουβέντους : 1/1
Μπρεστ: 1
Γιονγκ Αϊντχοφεν: 1
Αρλ: 1
Συνολική απόδοση :12,30

Αυστραλός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου