Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

4 επιλογές για την 10η αγωνιστική της Euroleague


Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε 3/4 και χάσαμε το «ταμείο», λόγω της ήττας της Εφές από τη Μάλαγα. Για να δούμε τι θα δούμε αυτή την αγωνιστική…Antiguru


1. Νίζνι-Λαμποράλ 2: Απ. 1,80 (Π/ΜΑ ΦΙΛ. 2,5)

2. ΤΣΣΚΑ-Εφές 2: Απ. 1,80 (Π/ΜΑ ΦΙΛ. 10,5)

3. Μιλάνο-Μάλαγα 2: Απ. 1,80 (Π/ΜΑ ΦΙΛ. 3,5)

4. Ολυμπιακός-Φενέρ 1: Απ. 1,80 (Π/ΜΑ ΦΙΛ. 4,5)

Νι και Σίγμα

1. Η Λαμποράλ εντυπωσιάζει. Πήρε νίκη στην Εφές, έχασε στις λεπτομέρειες από την ΤΣΣΚΑ στην Ισπανία και είναι 5η, με ίδιο ρεκόρ με τους Τούρκους, με βάσιμες ελπίδες πρόκρισης (έχουν πιο βατό πρόγραμμα). Το ματς αυτό απέναντι στην Νίζνι, που ουσιαστικά δεν είναι  στο «κόλπο», είναι ευκαιρία για να αυξήσει τις πιθανότητές της.

2. Η ΤΣΣΚΑ δείχνει να περνάει ένα κακό διάστημα. Από την άλλη η Εφές ακροβατεί, έχει 5 ήττες (οι 3 συνεχόμενες!!!) και κινδυνεύει να χάσει ακόμα και την πρόκριση. Δεν έχει την πολυτέλεια πια να αφήνει ματς χωρίς να τα διεκδικεί. Θα παλέψει για τη νίκη και θεωρώ ότι θα γίνει ένα ντέρμπι, χωρίς ο νικητής να πάρει μεγάλη διαφορά.

3. Η Μάλαγα απέδειξε απέναντι στην Εφές (και μας διέψευσε) ότι είναι ομάδα Ευρωλίγκας και θα παλέψει μέχρι τέλους για την πρόκριση και το πρεστίζ της. Είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από την Αρμάνι, με περισσότερες λύσεις, και αυτό θα κρίνει το αποτέλεσμα.

4. Ναι, ο Ολυμπιακός έχει ελλείψεις. Ναι, η Φενέρ είναι σε φόρμα. Αλλά ποντάρω στη νίκη των ερυθρολεύκων για 2 λόγους: Πρώτον, φέτος στο ΣΕΦ είναι αήττητος, παρουσιάζεται πολύ δυνατός, ανεξαρτήτως τραυματισμών (με την ΤΣΣΚΑ ο Πέτγουεϊ έπαιξε, λόγω τραυματισμού 5 λεπτά…) και δεύτερον, η Φενέρ (είτε του Ζοτς είτε οποιουδήποτε άλλου) όταν αγωνίζεται στην Ελλάδα καταπίνει… θάλασσα. Καμία νίκη στα τελευταία 7 ματς, με μ. ο. ηττών -12 πόντους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου