Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Bet Wednesday: Με ΑΕΚ - Ολυμπιακό και Τσάμπιονς Λιγκ

Champions League, Κύπελλο Ελλάδος και Α'Αυστρίας έχει απόψε το πρόγραμμα για τον Αυστραλό.


Ξεκινώντας από τα δικά μας, μιλάμε για ένα ντέρμπι πολλών χρόνων, ντέρμπι μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο, Δέλλας- Περέιρα; Μαρινάκης-Μελισσανίδης; ΑΕΚ-Ολυμπιακός;
Πάντα σε ντέρμπι λένε πως δεν χωράνε προγνωστικά, για να δούμε τι γίνεται στο σημερινό:

ΑΕΚ:
1)Η φόρα που έρχεται δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, είναι σαν μία οικογένεια ομάδα με νέους παίκτες και πολύ πάθος.
2)65,000 φίλαθλοι θα βρεθούνε απόψε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ για sold out, θετικό η αρνητικό; Άγχος ή ώθηση;
3)Βέβαια εδώ που τα λέμε η ΑΕΚ δεν παίζει και με καμία ομάδα επιπέδου Super Ligue, όπως είναι το ρόστερ της.

Ολυμπιακός:
1)Ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα είναι πολύ κακός, από τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια είναι αυτό από άλλους λόγους δεν ξέρω , δεν είμαι ο ειδικός εγώ για αυτό παρόλα αυτά, αυτά βγάζεις στο παιχνίδι του.
2)Γίνεται 4η συνεχόμενη σφαλιάρα;(!!!!!) Μετά από Ντινιεπρ, ΠΑΟ, Ντινιεπρ; Δεν νομίζω.
3) Απώλεια μεγάλη ο Κώστας Μήτρογλου;; Στα ντέρμπι φέτος δεν έχει δείξει κάτι άλλα άμα είναι στα πάνω του τα έχει για πρωινό.
4)Πιο ξεκουρασμένος  και φρέσκος μοιάζει να είναι ο Ολυμπιακός καθώς δεν είχε αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο λόγω της μη καταλληλότητας του γηπέδου του Πανθρακικού.

Τώρα οι αποδόσεις στην ΒΕΤ365 είναι ως εξής:
3,80-3,50-1,95.
Το over στο 1,90 όπως και το under στην ίδια τιμή, το goal/goal στο 1,72 και το no goal στο 2,00.
Θεωρώ δεδομένο το 1,72 στο αμφίτερμα και κοιτάω προς τα δεξιά, κοντά στο δυάρι του Πρωταθλητή, αν και είναι υπερβολικό το 3,80 του άσου. Σας έπρηξα δεν ξέρω εγώ θα παίξω goal goal και ο καθένας ας το βρει μόνος του.

Champions League τώρα και έχουμε την ΜΑΤΣΑΡΑ στο Stamford Bridge ανάμεσα σε Τσέλσι και Παρί να έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς, βλέπω άσο, over και goal goal σε αυτό το ματς, 2,15-2,15-1,90 αντίστοιχα το καθένα, μπορεί να γίνει και κάποιος συνδυασμός, π.χ Τσέλσι και over (3,60!!!!) ή goal goal και over (2.60), μην σας πω, πως βλέπω και Μουρίνιο τελικό για φέτος.

Παρόμοιο σκηνικό και στο άλλο ματς του σημερινού προγράμματος με ανοιχτούς λογαριασμούς μα με ατράνταχτο φαβορί την ομάδα του Μονάχου. Δεν βλέπουμε καν την τιμή του άσου και πάμε στον άσο ημίχρονο άσο τελικό σε απόδοση 1,53 στην ΒΕΤ365.

Για τέλος έχουμε ένα ματς από Α Αυστρία, αγώνας εξ αναβολής, βλέπω το διπλό σε απόδοση 2,15 στην ΒΕΤ 365  για την Στουρμ Γκρατς και σκέφτομαι πως είναι πολύ καλός για να κλείσουμε με την φορμαρισμένη ομάδα από το Γκρατς της Αυστρίας απέναντι στην ντεφορμέ Γκροντιγκ.
Συνοπτικά:

ΑΕΚ:goal goal
Τσέλσι: 1
Μπάγερν:1/1
Και είμαι σε σκέψη για την Στουρμ Γκρατς:2
Σύνολο:5,65 και με Στουρμ 12,73

ΥΓ: Όπου να'ναι έρχεται αφιέρωμα για να μάθουμε για το πρωτάθλημα της Αυστραλίας που εμφανίστηκε στα κουπόνια μας. Ε τσάμπα το έχουμε το όνομα;;;;

Αυστραλός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου