Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ο Antiguru συστήνεται με προβλέψεις για την Euroleague



Το στοίχημα είναι μια πλακίτσα. Έχει το γούστο του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν επιστήμη. Δεν θα σε κάνει πλούσιο, ούτε πιο... έξυπνο. Όποιος το αντιμετωπίζει διαφορετικά, είναι εξ αρχής χαμένος, ακόμα και τις φορές που τελικά πηγαίνει ταμείο.


Δεν είμαι από αυτούς που βλέπουν αγώνα και είναι με το 1 μάτι στο κινητό, για να ποντάρουν Live.

Μου αρέσει η «μυσταγωγία» του πρακτορείου. Χαρτί, στυλό και μηχάνημα που εκτυπώνει. Παραδοσιακά πράγματα.

Λυπάμαι όσους είναι πωρωμένοι και γελάω με αυτούς που παίζουν 30, 50, 100 ή δεν ξέρω και γω πόσα ευρώ και στο τέλος του μήνα παραπονιούνται ότι είναι ρέστοι.

Το ποσό που παίζει ο καθένας πρέπει να του περισσεύει και να μην είναι ικανό να του προσφέρει κάτι περισσότερο αναγκαίο. Όποιος έχει ανάγκη χρήματα και πιστεύει ότι παίζοντας στοίχημα θα τα κερδίσει, εκτός του ότι, κατ’ εμέ, έχει λάθος νοοτροπία, σε βάθος χρόνου είναι σίγουρο ότι θα βγει, αν όχι χαμένος, τότε σίγουρα στα ίδια.

Οπότε, για να ξέρετε και με ποιον έχετε να κάνετε, παίζω μόνο σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, 3 ευρώ την εβδομάδα, 4 ματς της Euroleague (την οποία παρακολουθώ φανατικά και έχω γνώση), έτσι ώστε να 10πλασιάσω τα λεφτά μου αν κερδίσω, ενώ αν χάσω το κόστος, βάση του δικού μου πορτοφολιού, να είναι αμελητέο.

Από εμένα, λοιπόν, θα έχετε εβδομαδιαία μια τετράδα, με λογική εξήγηση για τις επιλογές μου, από τον κορυφαίο μπασκετικό θεσμό του πλανήτη, την Euroleague (δεν σας το είπα. Σιχαίνομαι και την γκλαμουριά του ΝΒΑ). Όσοι θέλετε Superleague, Premier League, σκυλοδρομίες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε σε άλλο blog.

Πάμε στο ζουμί:

3η αγωνιστική

1. Εφές-ΤΣΣΚΑ 2 (Π/Γ 2,5): Απόδοση 1,75

2. Μακάμπι-Μπαρτσελόνα 1 (Π/Γ 1,5): Απόδοση 1,85

3. Λαμποράλ Κούτσα-Νίζνι 2 (Π/Φ 5,5): Απόδοση 1,8

4. Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις 2 (Π/Φ 9,5): Απόδοση 1,8

Νι και Σίγμα

1. Η ΤΣΣΚΑ μοιάζει με ασταμάτητο τραίνο. Δεν κερδίζει απλά, παίζει και πολύ όμορφο μπάσκετ. Ειδικά από την στιγμή που ο Μίλος επέστρεψε και είναι καλά. Η Εφές είναι καλή, έχει τα χαρακτηριστικά ομάδας Ίβκοβιτς, αλλά δεν πείθει ότι θα κοντράρει τους Ρώσους. Στην Τουρκία έχασε στην έδρα της από την 9η Τουρκ Τέλεκομ, ενώ στo τοπ16 έχει πάρει 2 επαγγελματικές νίκες μεν, αλλά πολύ δύσκολες. Οι 2,5 πόντοι πλεονέκτημα γηπεδούχου μας οδηγούν ντουγρού στο «2».

2. Η Μπάρτσα έχει θέματα. Ο Ναβάρο τραυματίας, ο Όλεσον προσφάτως εκτός μάχης για 20 μέρες, ο Τόμιτς εμφανώς κουρασμένος, μιας και ο Πλάις δεν ανταποκρίνεται στο επίπεδο, τουλάχιστον προς το παρόν. Και μόνο το γεγονός ότι ο Χουέρτας καθαρίζει τα παιχνίδια δείχνει πολλά. Η Μακάμπι μπορεί να κάνει τον «άσσο», ειδικά στο Γιαντ Ελιάου.

3. Η Λαμποράλ δεν έχει τα φόντα να διεκδικήσει πρόκριση. Είναι φανερό. Το ίδιο και η Νίζνι, απλά οι Ρώσοι δείχνουν πιο φορμαρισμένοι τη δεδομένη στιγμή. Θα γίνει ματς με υψηλό σκορ, όπως κάνουν πάντα αυτές οι δύο ομάδες. Ακόμα και «1» να έρθει, δύσκολα θα ξεπεράσει το πλεονέκτημα που δίνεται στη Νίζνι.

4. Στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ είναι το φαβορί. Δεν το συζητάμε καν. Απλά η Ζαλγκίρις είναι μια πολύ καλή ομάδα, που θα βάλει δύσκολα στους πρωταθλητές Ελλάδας. Αν το πλεονέκτημα ήταν μικρότερο, θα το σκεφτόμουν. Απλά πιστεύω ότι η Ζαλγκίρις δεν θα πέσει εύκολα.

Antiguru




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου