Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Το βρετανικό σκορ, ο Σολδάνο και η Τούμπα..  

       

O #ζίο_7 γράφει για το χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου στη Λαμία, για τον Σολδάνο που ξεχώρισε αλλά και για το επερχόμενο ματς στη Τούμπα που σε ενδεχόμενη ήττα ο Ολυμπιακός... δεν χάνεται!        


                     
Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, Ολυμπιακός και Λαμία για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των ''8'' του κυπέλλου Ελλάδας μοιράστηκαν τις εντυπώσεις όχι όμως και τις πιθανότητες για τη πρόκριση στην ημιτελική φάση καθώς με αυτο το... "βρετανικό 3-3" οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να αυτοκτονήσουν για να μείνουν έξω.

Ο Μάρτινς προχώρησε σε (αναγκαίο) εκτεταμένο ροτέισον καθώς ακολουθεί πρόγραμμα βουνό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και η αλήθεια είναι οτι μόνο σε καλό βγήκε αφού είδε τους παίκτες του να έχουν όρεξη να παράξουν ποδόσφαιρο παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο κι αυτό φυσικά το πιστώνεται εξ'ολοκλήρου ο Μαρτίνς αφού παίκτες μπαίνουν-βγαίνουν και η διάθεση για παιχνίδι κυριαρχίας και συνεργασιών παραμένει ίδια.          

                                    
Κατά τα άλλα Σολδάνο και Ζιλ Ντίας ήταν για πρώτη φορά στην αρχική 11αδα κι έδειξαν ξεκάθαρα πως θα βοηθήσουν στην δύσκολη συνέχεια. Ο πορτογάλος εξτρέμ έχει το 1vs1 και καλά τελειώματα κάτι που είναι πολύ σημαντικό και δεν κρύβεται μέσα στο παιχνίδι. Όσο για τον Σολδάνο-αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα-δείχνει να επιβεβαιώνεται ο Μάρτινς που τον ήθελε απ'το καλοκαίρι. 2 ασίστ κι 1 γκολ στο ντεμπούτο του στη βασική 11αδα. Περισσότερο περιφερειακό κυνηγό θα τον χαρακτήριζα , μαχητή που ''φτιάχνει'' τους συμπαίκτες του αλλά και με έφεση στο σκοράρισμα κυρίως με το κεφάλι. Άλλωστε τα περισσότερα γκολ του τα έχει πετύχει με αυτό τον τρόπο.      

                                       
Όσο για τα γκολ της Λαμίας και τα τρία απο λάθη σοβαρά. Κακή εκτίμηση-γλίστριμα του Χουτεσιώτη για το 1-0, αυτογκόλ-καρατιά του Μπουχαλάκη για το 2-1 και αργοπορημένη (πολύ) αντίδραση του Μεριά μεσά στη περιοχή μετά απο σέντρα όπου ο Τσιμίκας έχει χάσει τον αντίπαλό του στη φάση αυτή.       

                               
Το παιχνίδι αυτό όμως αποτελεί παρελθόν και ήδη οι παίκτες του Μάρτινς προετοιμάζονται για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Ένα ματς μισός τίτλος στην ουσία καθώς ο Ολυμπιακός εαν δεν φύγει με το τρίποντο δεν νομίζω οτι έχει ελπίδες για το φετινό ''σημαδεμένο'' πρωτάθλημα.

Για να πω την αλήθεια δεν ξέρω εαν έχει ρεαλιστικές πιθανότητες ακόμη κι αν φύγει νικητής απο τη Τούμπα όμως αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Εδώ θέλω λοιπόν, να τονίσω κάτι πολύ σημαντικό για τη προσπάθεια που κάνει φέτος ο Ολυμπιακός και την υγεία που βγάζει αυτή η ομάδα. Ο,τι αποτέλεσμα κι αν έρθει τη Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ η προσπάθεια αυτή ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να στηριχθεί απ'όλους και κυρίως να στηριχθεί ο προπονητής που πραγματικά κάνει εξαιρετική δουλειά στου Ρέντη κι αυτό φαίνεται όλο και περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι μας θέλουμε αυτό το πρωτάθλημα απέναντι σε όλους και σε όλα ΟΜΩΣ η δημιουργία μιας ομάδας που θα σαρώσει τα πάντα τα επόμενα χρόνια είναι πιο σημαντικό απο οτιδήποτε άλλο. Ας μη ξεχνάμε οτι έχουμε και τη προοπτική της Ευρώπης μπροστά μας σε μια εβδομάδα ακριβώς.        
                      
Με λίγα λόγια οτι κι αν γίνει στο ντέρμπυ κορυφής τη Κυριακή ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει, να μείνει πιστός στο πλάνο του και να συνεχίσει ο κόσμος να στηρίζει όλο αυτό. Άλλωστε τα καλύτερα είναι μπροστά μας με αυτή την ομάδα..           
                                 
Υ.Γ: Όλος ο κόσμος βλέπει και λέει οτι ο θρύλος παίζει τη καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα..ώρα να το καταλάβουν και κάποιοι που απλά δεν θέλουν να το δουν.                 

Υ.Γ 2: Ο Χασάν είναι ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ/λεπτά συμμετοχής στην ομάδα.

Πηγή φώτο: fosonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου