Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Σκίζουμε το Μνημόνιο του ελληνικού μπάσκετ!



Ο Court Central γράφει για τη μεγαλύτερη απόφαση στην ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού μαζί με την απόκτηση του Βασίλη Σπανούλη
Οι Αγγελόπουλοι έλαβαν απόψε τη μεγαλύτερη απόφαση στην ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού - ίσως μεγαλύτερη κι από την απόκτηση του Βασίλη Σπανούλη!

Είναι μία απόφαση για την οποία δεν χωρούν κλισέ χαρακτηρισμοί - προσωπικά, μπορώ να την παραλληλίσω μεταφορικά μόνο με το σκίσιμο του Μνημονίου που δεν έγινε ποτέ για την Ελλάδα, αλλά έγινε από τον Ολυμπιακό για το σάπιο σύστημα που καταδυναστεύει και γελοιοποιεί το αγαπημένο μας άθλημα. 

Είναι μία απόφαση που ΑΡΓΗΣΕ αλλά ήλθε! Προσωπικά, την περίμενα νωρίτερα - δεν κρύβω ότι θεωρούσα ως καταλληλότερη τη στιγμή μετά το περσινό break στο ΟΑΚΑ, αλλά ο νοικοκύρης πάντα γνωρίζει καλύτερα...

Είναι μία απόφαση που δεν ελήφθη όταν ξεχείλισε το ποτήρι, αλλά όταν πια αυτό έσπασε! Το σύστημα φέτος είχε επανειλημμένα προσπαθήσει να διασύρει τον Ολυμπιακό, δεν περίμενε το ματς κόντρα στον εφευρέτη της αλητείας... Τα ματς με την ΑΕΚ και το Περιστέρι στο ΣΕΦ, το στήσιμο της ομάδας στην Πάτρα (!) και στον Χολαργό (!!!) απέδειξαν ότι ο νοσηρός νους που απεργάζεται όλα αυτά, είχε ως στόχο να στερήσει την ομάδα και τον κόσμο της από κάθε επιχείρημα: "εδώ χάνετε από τον νεοφώτιστο Χολαργό, η διαιτησία με τον Παναθηναϊκό σάς φταίει;"

Όπως κάθε προπαγάνδα, το σχέδιο απευθύνεται στο θυμικό, στον παραλογισμό, στο πλέον ταπεινό ένστικτο του κάθε οπαδού. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ.

Ωστόσο, δεν πήγαινε άλλο... Ο Σωκράτης, ο Χριστός και ο Γκάντι ανήκουν σε άλλες εποχές, δυστυχώς! Σήμερα, αυτός που χτυπά καταλαβαίνει όχι αν γυρίσεις και το άλλο μάγουλο να σε χτυπήσει, αλλά αν κάνεις μία κίνηση ώστε αυτός να αστοχήσει και με τη φόρα του να πέσει ο ίδιος κάτω...

Γιατί θα πέσει κάτω! Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τί σημαίνει αυτή η απόφαση της ομάδας. Όλη η Ευρώπη αυτή τη στιγμή μιλά για μια απόφαση - διαμαρτυρία από μια ομάδα που χρόνο παρά χρόνο παίζει τελικούς στην Ευρωλίγκα, αλλά που στο εγχώριο πρωτάθλημα διαμαρτύρεται για την αντιμετώπιση των διαιτητών κόντρα σε μία ομάδα, την οποία από ένδοξο, ιστορικό σύλλογο, η διοίκησή της έχει μετατρέψει στο πλέον προβληματικό μέλος του ευρωπαϊκού κλαμπ.

Και δεν έχουν σημασία τα διαδικαστικά, το μείον ένα ή το μείον έξι. Σημασία έχει ότι σήμερα κάποιοι, που ως πρότινος χαρακτήριζαν ως "φάρο" αυτό το ελεεινό σύστημα, θα σηκώσουν το τηλέφωνο και θα ρωτήσουν "τί γίνεται εκεί;"... Και κάποιοι άλλοι που χλεύαζαν και ειρωνεύονταν την ομάδα με την μεγαλύτερη λαϊκή δύναμη στην χώρα,  πρέπει να απολογηθούν και να χάσουν τον ύπνο τους.

Προσωπικά, βλέπω τον μπασκετικό Ολυμπιακό από το Παπαστράτειο. Έχω ζήσει θριάμβους και ταπεινωτικές ήττες. Triple crown και στείρες χρονιές. Μεγάλους παίκτες και απογοητεύσεις. Θα το πω απερίφραστα: Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

Ζήτω ο Ολυμπιακός!!!

Court Central


4 σχόλια:

  1. Ξεκινάω μ΄αυτό που έγραψα σε προηγούμενο άρθρο του site.

    "Ο πρεζάκιας με τον μάμπρα δεν θα μας αφήσουν να κερδίσουμε στον οακα, μην το ψάχνετε. Έχει ήδη χρεωθεί με 3 φάουλ ο Μίλου και ο Παπανικολάου, θα έχει επιθετικές άμυνες με 0 φάουλ της ζέλας, η τέταρτη περίοδο αν είμαστε κοντά στο σκορ θα χρεωθούμε στα 50 δεύτερα με 5 φάουλ και θα έχει βολές η ζέλα.

    Βρόχα- μπόχα... πότε θα ξεβρομίσει το μπάσκετ..."

    Δεν χρειάζεται να είσαι μάντης για να ξέρεις τι θα γίνει στα παιχνίδια με τη ζέλα με έλληνες διαιτητές.

    Έχουν φτιάξει τη μεγαλύτερη παγκόσμια αθλητική μασονία (ούτε σε δικτατορίες δεν έχουν γίνει αυτά) και δεν κουνιέται φύλλο, δεν ασχολείται κανείς.

    Που είστε ρε κυβερνήσεις 25 χρόνια τώρα και να δείτε πως γίνεται ένας άνθρωπος να είναι πρόεδρος εδώ και 100 χρόνια?? Ένας δηλωμένος βάζελος και φουλ αντιολυμπιακός.

    Που είσαι ρε ....γαύρε βασιλειάδη, μωρή κοντονή αντρούκλα, ρε προδότη τσίπρα για να ασχοληθείτε με τον μπασκετικό εμετό?? Μόνο να μην πάρει ο ΘΡΥΛΟΣ πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο σας νοιάζει, να τον πάρουν οι φίλοι σας οι λαθρέμποροι του χανουμιού και του ρώσου εμπόρου ιγκνατίεβιτς, για να ξεχαστεί και το πούλημα της μακεδονίας.

    Που είστε ρε ξεφτίλες να δείτε στο γεμή τους ισολογισμού της καε ζέλας και του ΘΡΥΛΟΥ?? Πώς γίνεται στο ίδιο άθλημα να έχει κέρδος 100.000€ η ζέλα (!!!!!) και εμείς να είμαστε κάθε χρόνο -13.000.000€???? Ποιος δεν πληρώνει τόσα χρόνια φόρους και το παίζει τσάμπα μάγκας??

    Γιατί ρε σιχάματα ασχολείστε πως θα κόψετε την εκπομπή του Τσουκαλά και αφήνετε τον πρέζάκια και την λούγκρα κόρη του σαββίδη να βγάζουν τέτοια εμετικά ποσταρίσματα και να κάνουν τέτοιες δηλώσεις??

    Λοιπόν εγώ που τα έχω χώσει τόσες φορές στους Αγγελόπουλους που πετάνε τόσα εκατομμύρια τσάμπα (250 εκ.) κάθε χρόνο και που έχουν κάνει κάκιστες επιλογές σε παίχτες και που αφήνουν την βρόμα μπόχα να κάνει προκλητικά ό,τι θέλει, ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ 100% για αυτή τους την απόφαση.

    Όμως να μην μείνουν μόνο σ΄αυτό. Πρέπει να τους σκίσουν όλους!! Να μην αφήσουν τίποτα όρθιο. Να ξεβρομίσει το μπάσκετ.

    Ουστ λαμόγια, ψεύτες, ρουφιάνοι και λαγοί.

    Υ.Γ. Νίκη σήμερα με τους ουκρανούς, τρέλανέ μας και πάλι!

    ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ρε μαγκα. Μεχρι και στο sport24 που εχει κοντρα με την καε λογω χορηγων το ειπανε (Φιλερης) οτι οποιος διαιτητης εχει κοντρα με το βαζελο παει στα αζητητα και οποιος εχει με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ παιζει παντα.
      Ειναι τυχαιο που στην ευρωλιγκα ή παμε καλυτερα ή φτανουμε μεχρι το ιδιο σημειο(στη χειροτερη) με αυτους;
      Ειμαστε χαλια απο το παιχνιδι με χιμκι και μετα.
      Δε βλεπομαστε. Αυτο ομως διορθωνεται. Να επωφεληθει η ομαδα απο τη διακοπη και να διορθωσει τα κακως κειμενα.
      Αλλο ομως το αγωνιστικο και αλλο το οργανωτικο-διοικητικο.
      Στο 2ο κομματι,χτες ηταν μια νικη.
      Εχασες μια ετσι κι αλλιως χαμενη κουπα,κερδισες την αξιοπρεπεια σου πισω. Γιατι ηταν θλιβερο να τρως τη μια καρπαζια πισω απο την αλλη.
      Καρπαζιες τρωει οποιος σκυβει το κεφαλι και τις δεχεται.
      Ξυπνησαν επιτελους οι προεδροι.
      Ενα καλο φορμαρισμα τη στιγμη που πρεπει και φυγαμε για φ4(με καθε αντιπαλο).
      Στη μπαλα σημερα ειναι δυσκολο και υπουλο ματσακι αλλα πιστευουμε στην ομαδα μας.
      panos

      Διαγραφή
  2. Χρόνια γράφω γι' αυτό το αίσχος.Όπως έχω κάνει και στο παρελθόν, θα τα αποδείξω όλα με αριθμούς και στατιστικές.
    Και κάτι άλλο. Συγκρίνουν τον βόθρο του μπάσκετ με την παράγκα του ποδοσφαίρου. Είναι άδικο γιατι:
    -MΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΕΊΝΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΟΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ.ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΛΕΦΤΑ
    -ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΟΛΟΙ.
    paratiritis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απόφαση θα είναι ιστορική εάν έχει και συνέχεια όχι από μόνη της. Γιατί τι νόημα θα έχει η σημερινή κίνηση εάν κατέβουμε κανονικά στους τελικούς και μας σφάξουνε πάλι; Θα περίμενα από την πλευρά μου ήδη δύο πράγματα από τη διοίκηση. Πρώτον να ξεμπροστιαστεί το σύστημα και κυρίως οι πρακτικές Γιαννακόπουλου που φέτος έχει τη χειρότερη ομάδα της 20ετίας, έχει 6 χρόνια να πάει φάιναλ φορ και ταΐζει σανό τους οπαδούς του με τις νίκες στην Ελλάδα με την εξοργιστική βοήθεια των γκρι. Ζητάμε διαιτητές ευρωλίγκας, παραίτηση Βασιλακόπουλου αλλιώς άντε γεια από το ελληνικό πρωτάθλημα. Και δεύτερον να τρίξουν επιτέλους τα δόντια στους παίκτες για τις άθλιες και κυρίως ΑΝΕΥΡΕΣ εμφανίσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή