Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Για τον Αργυρόπουλο, τον Θοδωρή, τον Μίλος, τον Πάτρικ αλλά και τον Ιωάννη


Αρχικά, θέλω να απολογηθώ για το ότι ενώ τα παιδιά του Red Philosopher μου έδωσαν το βήμα να συνδράμω στο blog εδώ και αρκετό καιρό , επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου το επέτρεψαν για πολύ καιρό. Θα φροντίσω να επανορθώσω άμεσα. Στο προκείμενο, και σχετικά με τα τελευταία τεκτενώμενα...
Vykodin1931


Το ηχητικό το οποίο διέρρευσε ήταν μια σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην ομάδα, διότι οι μουρμούρες και τα ράδιο αρβύλα ακούγονται εδώ και πολύ καιρό. Αλλά δεν είμαστε ούτε λογιστές, ούτε οικονομολόγοι, ούτε εφοριακοί. Αφού διέρρευσε όμως , ας μου επιτραπεί ένα σχόλιο. Ο Πρίντεζης έχει αποδείξει πολλάκις ότι την ομάδα την σέβεται και την αγαπάει. Είναι εργαζόμενος , και με βάση του τι εισπράττει καθορίζει την ζωή του, τις επενδύσεις του, τα πάντα στη ζωή του όπως κάνει ο κάθε εργαζόμενος ο οποίος γνωρίζει το ακριβές ποσό των απολαβών του. Το λέω αυτό για να προλάβω τυχόν εξυπνάκηδες οι οποίοι θα μου πουν ότι παίρνει ένα εκατομμύριο, και εμείς με το ζόρι 800 ευρώ. Θέλω να καταλήξω πως το πρόβλημα δεν είναι ο Πρίντεζης, αλλά ο ρουφιάνος. Αυτός πρέπει να βρεθεί, να πάρει πόδι και να διαπομπευτεί προκειμένου αυτό να είναι η ταφόπλακα της καριέρας του. Όποιος και αν είναι αυτός.

Συνεχίζουμε και θα αρχίσω με την εισαγωγή του κ. Σταυρόπουλου. «Το έργο το έχουμε ξαναδεί κύριοι». Τάσσομαι 100% υπέρ της κίνησης της ΚΑΕ , δεν με ενδιαφέρει καθόλου το timing το οποίο αυτό έγινε, και στο δικό μου το μυαλό, οποιαδήποτε στιγμή και αν έπαιρνε ο Ολυμπιακός αυτή την απόφαση πάντα θα υπήρχε το «ναι αλλά θα ήταν καλύτερα τότε».

Ε, όχι λοιπόν. Δεν είναι η πρώτη φορά. Θυμίζω ενδεικτικά:

•Για εσένα Νίκο Αργυρόπουλε, που το 2006 παραλίγο να χάσεις την ακοή σου και αυτό που άκουγες είναι μπες και παίξε να κερδίσεις και την διαιτησία.
•Για σένα Σκουνι Πεν, που μας βοήθησες να διανθίσουμε το μπασκετικο μας ρεπερτόριο με μια νέα φράση, ‘non call’.
•Για σένα Θοδωρή Παπαλουκά, που το χάδι του Σαρουνας στον 1ο ημιτελικό στο ΣΕΦ δεν ήταν παρά μια ετεροχρονισμένη πράξη αγάπης για του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μια απώλεια πλεονεκτήματος.
•Για σένα Λίνας, Πάτρικ, Μίλος, Τζος, που τον 3ο τελικό του 2010 θα τον περιγράφετε στα παιδιά σας και αν δεν υπήρχε το Youtube, θα σας περνούσαν για τρελούς.
•Για σένα Γιώργο (Μπαρτζώκα),Στράτο (Περπέρογλου), Καιλ (ένας και μόνο), Παπ(εδώ και αν είναι μόνο ένας),Έισι που έπρεπε ντε και καλά το 2013 να αποδειχθεί πως καθρέφτης του μπάσκετ δεν είναι η Ευρώπη και η 100αρα στη Ρεάλ, αλλά οι τελικοί του Ελληνικού και της Α1.
•Last but not least, που λένε και στο χωριό μου, εσένα Ιωάννη μου, που πέρυσι έπιανες το κεφαλάκι σου από αηδία για αυτό που σου σφυρίχτηκε. Ναι , μην ντρέπεσαι, και για σένα είναι αυτή η απόφαση.

Όσοι από τους φίλους του Ολυμπιακού έψαχναν δικαιολογίες για να μην σταθούν στο πλάι αυτού του σωματείου , είναι πλέον αδικαιολόγητοι αν δεν το κάνουν. Έμπρακτα, δεν θα πω εγώ σε ποια διοργάνωση να πάνε ,δεν πάω εξάλλου ΣΕΦ ποτέ για τον αντίπαλο αλλά πάντα για τον Ολυμπιακό. Με φωνή , με παρουσία, κόσμια δίπλα σε αυτούς που προτιμούν , τώρα σε μια δύσκολη για εκείνους οικονομική συγκυρία, να μην πετάνε λεφτά και να χρεώνουν την ομάδα χωρίς να ξέρουν το αύριο και ποιος θα κληθεί να τα πληρώσει από το να ξοδεύουν αλόγιστα όπως στις ΠΑΣΟΚ εποχές.

ΥΓ1:Λίγη υπομονή, να ξεκαθαρίσουν αυτά που πρέπει…

ΥΓ2:Τη μισή στήριξη του προχθεσινού βραδιού στο ΣΕΦ να βίωνε σταθερά η ομάδα, θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα.

ΥΓ3:Είναι πολύ άσχημο να καταδικάζουμε τις τακτικές του Γιαννακόπουλου, αλλά πολλές φορές και σε ξεσπάσματα μας, να ζητάμε από τους Αφους να γίνουν το ίδιο, και εννοώ το βρώμικο παιχνίδι και το χτύπημα κάτω από τη μέση. Κάποια πράγματα, γίνονται βάσει στάσης ζωής και είναι πάνω από οποιαδήποτε έχθρα.

ΥΓ4: Καλό θα ήταν ,όσοι έχουμε σκοπό να πάμε στις 16.3 με τον ΠΑΟ, να αντιληφθούμε ότι αν τα υπόλοιπα παιχνίδια παρουσία του Γιαννακόπουλου , μύριζαν μπαρούτι, το συγκεκριμένο ειδικά θα είναι η ίδια η μπαρουταποθήκη. Καλό θα ήταν , λοιπόν, μιας και τα πράγματα δείχνουν να έχουν πάρει έναν δρόμο, όσοι πιστεύουν πως δεν μπορούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να μην μείνουν στη φωνή, να μείνουν σπίτι, και η ΚΑΕ εκείνη την ημέρα να έχει δρακόντια μέτρα ασφαλείας, ώστε να αποφευχθεί και το σενάριο της προβοκάτσιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου