Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Βρείτε τα και πάρτε (ξανά) ΤΙΤΛΟΥΣ!



Κάποιοι τοποθετούνται λογιστικά, κάποιοι ηθικά, κάποιοι νομικά. Εμείς επιλέξαμε να τοποθετηθούμε καθαρά οπαδικά. Και τι ενδιαφέρει έναν οπαδό σε τελική ανάλυση; Το να πηγαίνει καλά η ομάδα και να κερδίζει τίτλους... Γράφει ο Stouk


Έχει ξεσπάσει σάλος από την υπόθεση Πρίντεζη και όχι άδικα. Πληρώθηκε; Δεν πληρώθηκε; Πόσα του χρωστούσαν; Έκανε καλά που διαμαρτυρόταν; Ποιος παίκτης έβγαλε στη φόρα το ηχητικό; Είναι τώρα στην ομάδα ή έχει φύγει; Γιατί οι Αγγελόπουλοι έχουν πρόβλημα ρευστότητας; Είναι φυσιολογικό ή όχι;

Θα το πω πολύ απλά για να γίνω κατανοητός: ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! Δε με ενδιαφέρει τίποτα από όλα τα παραπάνω. Για έναν και μόνο λόγο: Εγώ (δηλαδή εμείς εδώ στο red-philosopher.blogspot.com) δεν έχουμε κανένα συμφέρον να ταχθούμε υπέρ του Πρίντεζη, των Αγγελόπουλων ή του παίκτη που τα βγαλε. Ή κατά τους.

Ακόμα και αν θέλαμε, θα ήταν ΛΑΘΟΣ! Ξέρετε γιατί; Γιατί δεν υπάρχουν ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Ούτε για το πόσα και από πότε είχε οφειλόμενα ο Πρίντεζης, ούτε για το για ποιο λόγο υπήρχε η καθυστέρηση, ούτε τι ειπώθηκε, ούτε ποιος έβγαλε τη συνομιλία, ούτε για τίποτα. Ένα ηχητικό, μια (γενική) τοποθέτηση του Πρίντεζη και τίποτα άλλο.

Και για να μην το κουράζουμε: Η ομάδα είναι 2 σερί χρόνια ΑΤΙΤΛΗ! Κάτι που είχε να συμβεί από το 2009 (δλδ το 2008 και το 2009 δεν πήραμε τίποτα, ενώ από τότε και μετά κατακτούσαμε έστω το κύπελλο ή μέναμε χωρίς τίτλο ΤΟ ΠΟΛΥ για μια σεζόν). Άρα ο ένας και μοναδικός στόχος, είναι η επάνοδος στους τίτλους.

Το τι έχει γίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι να χαμε να λέγαμε και να χαμε να πούμε (που έλεγε και ο "αυγολέμονος"!!). Ας συναντηθούν οι παίκτες και η διοίκηση, ας συσπειρωθούν και ας έρθουν οι τίτλοι.

Γιατί αυτό θα τους κρίνει ΟΛΟΥΣ στο τέλος της ημέρας. Αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει φέτος τους στόχους του, ουδείς θα θυμάται τι και πώς. Αν όμως δεν τα καταφέρει για 3η σερί χρονιά, τότε ΑΠΑΝΤΕΣ θα κριθούν ανάλογα με τα λάθη τους.

ΥΣ: Την Τετάρτη υπάρχει ένα πολεμικό ματς. Δε χρειάζεται να πούμε το γιατί. Τελευταία "πινελιά" ο ορισμός της τριπλέτας Αναστόπουλος-Μάνος-Παναγιώτου. Μπασκετικά και μόνο, απέναντι σε έναν αντίπαλο με ψηλούς για γέλια και με τραυματίες Λάνγκφορντ, Παππά και Λοτζέσκι, το ματς είναι για +20 υπέρ μας. Όπως βλέπουμε όμως, έχει επιστρατευτεί κάθε δυνατό και αδύνατο μέσο για να πάρουν τη νίκη αυτοί που έχουν γίνει περίγελος της Euroleague. Και το πιθανότερο είναι, υπό τέτοιες συνθήκες, να την πάρουν. Ωστόσο, οφείλουν ΑΠΑΝΤΕΣ οι δικοί μας, να παρουσιαστούν έτσι όπως πρέπει μεθαύριο: ΣΑΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ. Τιμώντας τον εαυτό τους και όλους εμάς που τους πιστεύουμε και χαλάμε τη ζαχαρένια μας για την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου