Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Κανένας από τους αλήτες, στους τελικούς με τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ!


Ο Court Central, αγανακτισμένος από τα αίσχη στο Πανθεσσαλικό και στο "Μελίνα Μερκούρη", ΑΠΑΙΤΕΙ να καθαρίσουν οι εξέδρες από τους επίδοξους δολοφόνους που αμαυρώνουν την αθλητική ιδέα.

Είχα κλείσει εισιτήρια για τον 5ο τελικό στο βόλεϊ. Ήμουν βέβαιος ότι θα ήταν ματσάρα -που ήταν - πίστευα ότι θα κέρδιζε ο Ολυμπιακός -δεν έγινε, ο ΠΑΟΚ ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ παρόλο που έπαιζε χωρίς Στάροβιτς και Γκόμεζ -αλλά τελικά ΔΕΝ ΠΗΓΑ. Ούτε εγώ, ούτε η μεγάλη μου κόρη, με την οποία το είχαμε κανονίσει...

Θες γιατί το πρόγραμμα της Κυριακής για μια οικογένεια είναι αρκετά απαιτητικό, προκειμένου να κυλήσουν ομαλά οι υποχρεώσεις της εβδομάδας που έρχεται; Θες γιατί πραγματικά μερικές φορές νιώθεις πεσμένους τους βιορυθμούς σου και προτιμάς την άνεση του καναπέ; Θες γιατί το μεσημέρι της Κυριακής με είχε πιάσει μια απροσδιόριστη μελαγχολία, προβάλλοντας τους εαυτούς μας στις εξέδρες του "Μελίνα Μερκούρη", λίγες ώρες μετά; Σημασία έχει ότι εγώ δεν πήγα, στερήθηκα δυόμιση ώρες αθλητικής διασκέδασης.

Κι αντί να λέω τώρα "κρίμα, ήταν ματσάρα, έπρεπε να ήμουν μέσα" λέω "δόξα τω Θεώ που δεν πήγαμε, μην φάμε καμιά καρέκλα και κανένα μπουκάλι" από τα φασισταριά τσογλάνια που, εκτός από αλήτες είναι και ηλίθιοι, αφού έδωσαν ένα μεγάλο ΑΛΛΟΘΙ στους εγκληματίες του Πανθεσσαλικού. Πώς να μην δώσουν, όμως, όμοιοι είναι, ένθεν κι ένθεν και "όμοιως ομοίω αεί πελάζει"-ο άνθρωπος πάντα τείνει να συναναστρέφεται με ανθρώπους που του μοιάζουν- όπως έγραψε ο Πλάτων. Ο Πλάτων, που πέθανε στα 80 του από μελαγχολία, διαπιστώνοντας ότι η Πολιτεία που είχε ονειρευθεί, δεν είναι εφικτό να υπάρξει. Αν βλέπει τώρα από κάπου, τα κόκαλά του θα τρίζουν με την Ελλάδα να γίνεται όλο και περισσότερο Γιουνανιστάν...

Όλοι αυτοί οι φασιστοαλήτες χουλιγκάνοι πρέπει να αντιμετωπίζονται από όλους ως επίδοξοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! Γιατί, όταν κυκλοφορείς με μαχαίρι, σημαίνει ότι ΘΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ! Όταν σημαδεύεις με την κοφτερή βαριά καρέκλα της εξέδρας, σημαίνει ότι ΘΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ! ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

Και λέω εγώ τώρα: αυτοί οι άθλιοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ. Είναι πενήντα σε κάθε ομάδα, εκατό; Δεν είναι περισσότεροι! Ως φίλαθλος αξιώνω από τις διοικήσεις όλων των ομάδων και, βεβαίως, από την Πολιτεία, να μην επιτρέψει σε αυτά τα ανδρείκελα να ξαναδουν ποτέ οποιοδήποτε παιχνίδι σε οποιοδήποτε άθλημα και να τους κλείσει μέσα με την πιο αυστηρή νομοθεσία (αν δεν υπάρχει, ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗΝ, τόσα μέτρα νομοθετείτε κάθε λίγο και λιγάκι...) ως επίδοξους δολοφόνους.

Και επειδή έχω πολύ ψηλά τον Ολυμπιακό μας -και για να μη νομίζετε ότι μιλάω για την οικεία του γείτονα- πιστεύω ακράδαντα ότι η αρχή αυτή μπορεί και πρέπει να γίνει από τα παιχνίδια που έρχονται με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ! Γνωρίζω, όλοι είμαστε σε ρυθμούς Final Four, δεν περιμένω από τη διοίκηση του μεγάλου αντιπάλου να έχει τα ίδια μυαλά -μακάρι να μάς εξέπληττε ευχάριστα, αλλά... -όμως θεωρώ ότι ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΦ τους υποψήφιους δολοφόνους. Βρείτε τους, δείξτε τους και κρατήστε τους μακριά! Άλλωστε, η διοίκηση των Αγγελόπουλων έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες σε αυτό το κομμάτι -ειδικά την τελευταία τριετία βλέπουμε σημαντικά αποτελέσματα και ίσως, μάλιστα, να "πληρώνει' σε ένα βαθμό και την αντίδραση κάποιων, όταν λ.χ. το πέταλο των φανατικών είναι μισοάδειο σε σημαντικά ματς της Ευρωλίγκας...

Μπορούμε να έχουμε έναν ακόμη λόγο να είμαστε περήφανοι με τον μπασκετικό Ολυμπιακό, στην τελική... 

Court Central
Υ.Γ. Το σύνθημα "Βούλγαροι" και η εμετική υβριστική παράφραση του τραγουδιού της αγαπημένης μας Μακεδονίας είναι το ίδιο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ και ΑΝΙΕΡΑ με τα συνθήματα για τα θύματα της τραγωδίας στην Θύρα 7. ΚΟΦΤΕ ΤΑ, ΧΤΕΣ!

6 σχόλια:

  1. Καλά που δεν είδες τι έγινε στο Βόλο.....
    paratiritis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΘΥΜΙΖΑΜΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ! ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς καλα μας λένε τριτοκοσμικη χώρα, το αποδεικνυουμε καθε μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τουλαχιστον αυτοι δεν ειπαν ας κατσω μωρε με την οικογενια να πιω και καφεδακι να δω και το μπρουσκο να αραξω και στον καναπε, που αν το ειπες στο τελικο των τελικων μπορει κανενας να φανταστει τι λες στα αλλα παιχνιδια. Τουλαχιστον αυτοι ειναι καθε κυριακη στο γηπεδο. Κακος ο χουλιγκανισμός κακοι και οι πλαστικοι φιλαθλοι.. πρεπει να μην ξαναπατησετε και εσεις οπως και εκεινοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή