Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Το πάρε-δώσε του Γενάρη...


Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και ο philosopher ξεκινά το μεταγραφικό κους-κους...! Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στο λιμανι...; Ποιοι θα εχουν αναπροσαρμογή ρόλου; Ο Αντιδραστικός εχει τις απαντήσεις...


Δεδομένα ο Ολυμπιακός θα κινηθεί στην μεταγραφική αγορά... Πολλοί θα αποχωρήσουν σίγουρα (ο Σίλβα άλλωστε κάνει ελάχιστο rotation...), ενώ η ομάδα θα κινηθεί τουλάχιστον για 2-3 προσθήκες... Παράλληλα κάποιοι θα πάρουν περισσότερες ευκαιρίες...

Αυτοί φεύγουν...

Τζανδάρης-Γιαννιώτας-Αυλωνίτης-Γούτας λογικά θα παραχωρηθούν δανεικοί (καθώς αποτελούν ελληνικά περιουσιακά στοιχεία...) ενώ παρελθόν λογικά θα αποτελέσουν και οι ξένοι, Μπεν και Πουλίδο καθώς δεν πείθουν. Επιπλέον ίσως φυγει και ο Φινμπόγκασον, καθώς θέλει επειγόντως λεπτά συμμετοχής για να πάει στο euro το καλοκαίρι... Παράλληλα σίγουρο δεν θεωρείται και το μέλλον του Ερνάνι, που δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες και τις πολλές ευκαιρίες που χει πάρει! Κοινώς τουλάχιστον 7-8 παίχτες θα φύγουν!

Ποιοι θα παρουν περισσότερες ευκαιρίες...

Ο Ντουρμάζ θα δηλωθεί 100% στη λίστα του europa και θα συνεχίσει να μην αγγίζεται από την ενδεκάδα, ενώ ρόλο σημαντικότερο ενδέχεται να αποκτήσουν οι Κολοβός και Φουστέρ! Οι δυο τελευταίοι υπολογίζονται και για τα άκρα αλλά και για τον άξονα!

Ποιοι έρχονται...

Ο Ολυμπιακός θα ψαχτεί λογικά σίγουρα για έναν εξτρέμ και για ένα στόπερ. Στα άκρα καλοί οι Πάρντο και Σεμπά, άκρως πετυχημένες μεταγραφές, αλλά θα αναζητηθεί κ ένας πιο τεχνίτης εξτρέμ. Παράλληλα οι τρεις βασικοί στόπερ Σιόβας-Μποτία και Ντακόστα είναι ίδιας κοψιάς, αργοί και δυνατοί και δεν κολλάνε μαζί. Θα χρειαστεί οπότε οπωσδήποτε κι ένας ευέλικτος, ταχύς κ αλτικός αμυντικός, τύπου Μανωλά... Εκεί η ομάδα πονάει πολύ. Τέλος αν φύγουν οι Φινμπόγκασον και Πουλίδο, ο Θρυλος θα κοιτάξει και για τουλάχιστον ένα φορ! Ήδη λέγεται πως ο ευρισκόμενος σε δαιμονιώδη φόρμα, Έλληνας target man, Βέλλιος έχει συμφωνήσει! Νέος, γηγενής και με ίδια χαρακτηριστικά με τον Ιντέγιε! Καθόλου κακή επιλογή...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου