Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Γιορτές χωρίς τα κλασσικά hit δεν θα ζήσουμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ…(countdown+videos).


Εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια (δλδ από τις αρχές τις νέας χιλιετίας) την περίοδο Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς ακούμε καμιά 100ριά φορές τη μέρα τα ίδια και τα ίδια εορταστικά hit.

Το red philosopher είναι εδώ για να σου σπάσει τα νεύρα ακόμα πιο πολύ και να στα θυμίσει όλα ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ!!! Γράφει ο Stouk

7. Το καλύτερο δώρο-Αποστολία Ζώη vs 4Play

Η χαρούμενη φατσούλα της Αποστολίας συνάντησε το κακέκτυπο των ΟΝΕ (sorry μάγκες. Οι ΟΝΕ είναι 5 (+ τον Δήμο Μπέκε) και μοναδικοί!!) και όλοι μαζί είναι μια ωραία Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα…



6. Οι καμπάνες χτυπούν-ΟΝΕ

4play, βλέπετε να μαθαίνετε. Ο George Michael έχασε τον ύπνο του όταν οι θρυλικοί ΟΝΕ τραγούδησαν την ελληνική version του Last Christmas (μην αγχώνεστε. Υπάρχει παρακάτω).

Τα γυρίσματα και τα «ουουουουοοοουοοοοου» των 5 παλικαριών μας ταξιδεύουν το μυαλό κάθε Έλληνα οικογενειάρχη, που στολίζει το δέντρο του.



5.Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα-Άντζυ Σαμίου

Εμένα και του Αντιδραστικού είναι από τα αγαπημένα μας. Ο λόγος προφανής. Η Άντζυ Σαμίου ήταν από τα all time classic milf που θαυμάζαμε.





4. Χρόνια πολλά- Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης υπάρχει ψηλά ΚΑΙ σε αυτή την κατηγορία τραγουδιών. Βέβαια, θα μπορούσε να διασκευάζει κάθε χρόνο το «1992 μαζί και αυτό το χρόνο μαζί και εμείς οι 2», για να είναι έτσι κι αλλιώς επίκαιρος. Ακόμα και έτσι όμως, με ένα απλό «Χρόνια πολλά», έγραψε ιστορία.




3. All I want for Christmas is you-Mariah Carrey

Άλλη μία (όπως π. χ. η Αποστολία Ζώη) που δεν θέλει τίποτα άλλο για δώρο τις γιορτές, παρά μόνο τον καλό της. Ναι, οκ. Μας έπεισες. Άσε τη γυναίκα χωρίς χριστουγεννιάτικο δώρο και θα δεις τι έχει να γίνει!!!



2. Χριστούγεννα- Δέσποινα Βανδή

Μιλάμε για το τραγούδι που ξεκίνησε τη μόδα της αθρόας παραγωγής christmas songs στην Ελλάδα. Το αντίστοιχο «Καλοκαιρινές Διακοπές» των γιορτών. Για τέτοια ιστορία μιλάμε.




1. Last Christmas-WHAM

Θα το ακούμε εμείς, τα παιδιά μας, τα παιδιά των παιδιών μας, τα παιδιά των παιδιών των παιδιών μας και πάει λέγοντας. Πρώτα θα ξανακατέβει ο Ιησούς στη γη, θα μας μαζέψει όλους και θα μοιράσει εισιτήρια για κόλαση και παράδεισο και μετά θα πάψει να ακούγεται το (για πολλούς εκνευριστικό) τραγούδι πόνου και απόρριψης του George Michael και της παρέας του, που πάνε εκδρομή όλοι μαζί σε σαλέ (ο πόνος πόνος αλλά και η ευημερία ευημερία)!!!




ΥΣ: Αυτό το Post είχε δημοσιευτεί στο παλιό μας blog, το ιστορικό για εμάς mpalaporni...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου