Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Ερυθρόλευκες αναμνήσεις από το 2015 (video)...


Το 2015 φεύγει και ο philosopher σας θυμίζει τις πιο χαρακτηριστικές ερυθρόλευκες αναμνήσεις του! Σημαντικά γκολ, μεγάλα τρίποντα και πολλά άλλα στο αφιέρωμα μας! Γράφει ο Αντιδραστικός


Ποδόσφαιρο

  • Αν και δεν μάγεψε στο β' μέρος της σεζόν (με Περέιρα) ο Θρύλος, κατέκτησε εύκολα το νταμπλ. Θα θυμόμαστε πάντως όλοι την απίστευτη γκολάρα του Τσόρι στον τελικό Κυπέλλου! Τους έκανε χαζούς κυριολεκτικά ο Αργεντίνος παιχταράς!


  • Το μεγάλο διπλό στο emirates... Η ομάδα έσπασε την κατάρα στο Νησί με μια μεγάλη νίκη απέναντι στην Άρσεναλ, για τους ομίλους του champions league! Σκόρερ οι Πάρντο-Φορτούνης και Φινμπόγκασον!


  • Τους κατούρησε στην Τούμπα...! Στην πιο δύσκολη (για αυτόν) έδρα, ο Θρύλος περασε σαν σίφουνας με 0-2, με τον σκόρερ Ιντέγιε να "κατουράει"...! Εξαιρετικό γκολ, πολύ σημαντικό και παράλληλα ο πιο ιδιαίτερος πανηγυρισμός του 15' !


  • Ο mvp του 2015; Θεωρώ πως το βραβείο πηγαίνει στο νεο ηγέτη του Θρύλου, Κώστα Φορτούνη! Ο πιο βελτιωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο πιο εξελίξιμος, ο παίχτηε που οδηγεί τον Θρύλο!


Μπάσκετ

  • Το μυθικό buzzer beater του Πρίντεζη! Η ομαδάρα του Πειραιά προκρίθηκε με μειονέκτημα έδρας στο final4 απεναντι στην Μπάρτσα , με τρομερό αλεισμόνητο τρίποντο του Πρίντεζη! Παίχτες και κόσμος έγιναν ένα... Μόνο με το καλάθι της Πόλης συγκρίνεται!


  • Το απίστευτο κρεσέντο του Σπανούλη, στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ. Πρόκειται γενικά για την πιο δυνατή ερυθρόλευκη στιγμή του 2015. Ο Ολυμπιακός ανέτρεψε ΟΛΑ τα δεδομένα ξανά και νίκησε με ανατροπή (ξανά!) την πάμπλουτη κ απόλυτο φαβορί (ξανά!) ΤΣΣΚΑ! Ο αρχηγός σκόραρε 13 πόντους πολύ δύσκολους μάλιστα στο τελευταίο τρίλεπτο!


  • Το σκούπισμα στους τελικούς και η επιστροφή στο θρόνο! Με ολοκληρωτικό μπάσκετ ο Θρύλος σκόρπισε με 3-0 τον ΠΑΟ και κατέκτησε μέσα σε αποθέωση τον τίτλο της Α1!


  • Ο mvp του 15'... Σαφώς ο Γιώργος Πρίντεζης! Ο παίχτης "απόλυτο τοτέμ" της ομάδας... Ίσως ο πιο σπουδαίος μπασκετμπολίστας στην ιστορία της ομάδας (νικά στο νήμα Σπανούλη-Τόμιτς). Παράλληλα ο κορυφαίος power forward της Ευρώπης την τελευταία 4ετία. Το 2015, ήταν ο κορυφαίος, ο πιο σταθερός και η αιχμή του δόρατος της ομάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου