Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Ο Ολυμπιακός των "Big Two" και οι 5 αφανείς "ήρωες" των playoffs

Ο Court Central αναδεικνύει την προσφορά Χάντερ, Μάντζαρη, Λοτζέσκι, Σλούκα και Ντάνστον και θεωρεί κλειδί τον τελευταίο για τη Μαδρίτη!



H σειρά των playoffs με την μεγάλη Μπαρσελόνα περνά σιγά-σιγά στην Ιστορία και όσοι ζήσαμε ειδικά το 4ο παιχνίδι στο ΣΕΦ νιώθουμε ευλογημένοι και θα έχουμε να λέμε, σαν τα χρόνια περάσουν, ότι ήμασταν εκεί...

Ο Ολυμπιακός της σειράς αυτής ήταν προφανώς ο Ολυμπιακός των "Big Two"! Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης, Γιώργος Πρίντεζης και Βασίλης Σπανούλης ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της θρυλικής πρόκρισης, της 
σημαντικότερης στην μπασκετική ερυθρόλευκη παρακαταθήκη. Ήταν λογικό, είναι ο αρχηγός και ο υπαρχηγός της ομάδας, ο ένας ο παίκτης που άλλαξε τον ρου της πορείας της και ο άλλος ο παίκτης που από τα γεννοφάσκια του είναι μέλος της. 

Μάλιστα, ο ...Άη Γιώργης ήταν με μ.ο. 14,8 πόντους ανά παιχνίδι μέσα στην 5άδα των playoffs για όλη την Ευρωλίγκα, ενώ ήταν 6ος σε αξιολόγηση με PIR 17, που φυσικά ήταν το καλύτερο για την ομάδα μας. Σταχυολογώ το 70,4% στα δίποντα (είναι το 2ο καλύτερο σε όλη την Ευρωλίγκα στη σειρά, πίσω από τον Krstic, με κριτήριο τους παίκτες με τουλάχιστον πέντε δίποντα μ.ο. ανά ματς) τα 4,8 rebounds ανά παιχνίδι (2ος στην ομάδα), τα 23 και κάτι λεπτά συμμετοχής και, φυσικά, το buzzer beater στο τέταρτο παιχνίδι που δεν θα ξεχαστεί ποτέ!

Ο Kill Bill πήρε μπροστά από το 2ο παιχνίδι και μετά και ήταν ο 2ος σκόρερ της ομάδας με 12,3 πόντους μέσο όρο, ο πρώτος σε assist με 4,5 -και 7ος στη σειρά για όλη την Ευρωλίγκα - ο πρώτος της ομάδας μας σε συμμετοχή (24 λεπτά και κάτι) και ,βέβαια, ο πρώτος σε κερδισμένα fouls στον Ολυμπιακό με 3,8 ανά παιχνίδι -που θα ήταν περισσότερα, αν στο 1ο ματς ήταν καλά και αν στο 2ο ο Λοτερμόζερ και η παρέα του δεν είχαν καταπιεί τις σφυρίχτρες τους με το 22-3 βολές για την Μπάρτσα...

Οι Big Two ήταν οι προφανείς -και, μάλλον, αναμενόμενοι - ήρωες. Υπάρχει όμως μια 5άδα με πραγματικά ξεχωριστή προσφορά! Ίσως, μάλιστα, για κάποιους από αυτούς, ήδη από τον τίτλο να έχετε νιώσει έκπληξη... Το μπάσκετ, όμως, δεν είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε ως απλοί φίλαθλοι ή αυτό που κυριαρχεί στη δημοσιότητα... 

Για να δούμε, λοιπόν, αυτήν την 5άδα:
Othello Hunter 
Είναι ο 3ος καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στην σειρά με αξιολόγηση 9,5, μόλις πιο κάτω από το 10 του Kill Bill! O μακρυχέρης (2,20 μ. άνοιγμα) center ήταν ο πρώτος rebounder της ομάδας με μ.ο. 5,5 ανά παιχνίδι - και σχεδόν 11 rebounds ανά 40 λεπτά παιχνιδιού - και ήταν ο 3ος σε ευστοχία με ποσοστό 60%, σκοράροντας 7,3 πόντους ανά παιχνίδι.
Βαγγέλης Μάντζαρης
O point guard που "τελειωμένο, τον έχει κλείσει ο Γιαννακόπουλος" (για να μην ξεχνάμε τί έγραφαν κάποιοι από πέρσι...) είχε 8,3 αξιολόγηση. Ήταν ο τρίτος σκόρερ της ομάδας μας με μ.ο. 8 πόντους ανά παιχνίδι, ήταν 2ος με 75% στις βολές, ενώ στα τρίποντα είχε το εξωπραγματικό 90%(!), επιχειρώντας 10 προσπάθειες στη σειρά. Ειδικά το σουτ από την weak με το οποίο ήλθε προχθές το 64-65 αγωνιστικά ήταν το ίδιο κρίσιμο με το buzzer beater του Πρίντεζη. 
Ματ Λοτζέσκι
Για τους περισσότερους από εμάς "μην τον είδατε" στην σειρά. Κι όμως, ο Χαβανέζος ήταν ο 3ος σε συμμετοχή (22' και 10'') και 5ος σε αξιολόγηση (PIR 6,3) στην ομάδα. Χαμηλές επιδόσεις στην επίθεση (μ.ο. 4,8 π.), αλλά 3ος rebounder με 4,5 ανά παιχνίδι και 2ος blocker (!) με 1 κόψιμο σε κάθε ματς, θυμίζοντας τον Παπ στις δύο μεγάλες χρονιές του. Χρωστά μεγάλα σουτ, θα τα βάλει στη Μαδρίτη, δεν γίνεται αλλιώς.
Κώστας Σλούκας
Νομίζω ότι ο back up του μεγάλου αρχηγού είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη στην αλλαγή ρυθμού ενός παιχνιδιού. Έμεινε χαμηλά στο σκοράρισμα (3,8 μ.ο.) ήταν όμως 2ος στις ασίστ με 4 ανά παιχνίδι και, ως συνήθως, ο πιο εύστοχος στις βολές με 83,3% -ποσοστό που αν είχε ως μέσο όρο η ομάδα, αντί για το ούτε 70%, δεν θα έχανε παιχνίδι! Ήταν επίσης, μαζί με τον Λαφαγιέτ, και ο πρώτος κλέφτης με σχεδόν ένα ανά παιχνίδι και συνολική αξιολόγηση στο 6. Η ενέργειά του με την ασίστ από μέσα προς τα έξω στο 1 και κάτι δευτερόλεπτο στο 4ο ματς θα είναι για πάντα στα highlights της Ευρωλίγκας.
Bryant Dunston
Ο Bryant δεν είναι ο περσινός κυρίαρχος της ρακέτας και για αυτό είμαστε όλοι περίπου απογοητευμένοι. Αλλά εάν ο περσινός Bryant εμφανιστεί στη Μαδρίτη -και η υπόλοιπη ομάδα είναι στα standard της - η κούπα θα έρθει στον Πειραιά! Κρατήστε το αυτό και θα επανέλθω σε λίγο... Η σειρά του ήταν πάντως καλή -δεν γράφω "μεγάλη", αλλά "καλή". Σκόραρε 4,8 πόντους κατά μ.ο., ήταν 2ος σε ευστοχία με 63,6% και, ως συνήθως, πρώτος blocker με 1,3. Η συνολική αξιολόγηση ήταν όπως του Σλούκα.

Εκτός από τους προαναφερθέντες, τις στιγμές τους είχαν ο Λαφαγιέτ (το κλέψιμο στο game 4 που έφερε το 66-65 με το fast break του Πρίντεζη), ο Πετγουεϊ (τα 2+2 τρίποντα στο ΣΕΦ που άνοιξαν τις κλειστές άμυνες του Πασκουάλ), ο Παπαπέτρου (τα 4 ριμπάουντ στο 3ο ματς σε πολύ κρίσιμες στιγμές), ο Αγραβάνης (σημαντικά καλάθια στην Βαρκελώνη αλλά και στο 1ο ματς του Πειραιά) και, φυσικά, ο Ντάρντεν (έριξε τον Τόμας από τους 7,1 πόντους της χρονιάς στους 3 στη σειρά, ενώ είχε και το play of the night με το κόψιμο, το fast break και το goal foul στον αιφνιδιασμό). 

Μια 12άδα που προσφέρει στο σύνολό της και για αυτό χρησιμοποιείται στο σύνολό της από τον coach Σφαιρόπουλο -για τον οποίο δεν θα πω κάτι παραπάνω από τα όσα εγκωμιαστικά του έχουν πιστωθεί όλες αυτές τις μέρες, αλλά δεσμεύομαι να το πράξω στον ετήσιο απολογισμό, καθώς περιμένω κάτι ακόμη από αυτόν, κυρίως στoυς ελληνικούς τελικούς...

Court Central

Υ.Γ.1. Θεωρώ "κλειδί" τον Dunston για την Μαδρίτη. Θα το εξηγήσω, προσπαθώντας παράλληλα να κάνω και την αγαπημένη σύγκριση των Ολυμπιακών για τους ημίψηλους center της ομάδας. Ο Othello στην 1η του χρονιά και έχοντας έρθει ως 2ος ψηλός κοιτά στα μάτια τον Kyle Hines της 1ης σειράς playoffs που είχε παίξει με τον Θρύλο το 2011-2012. Παίζοντας περίπου δυόμιση λεπτά λιγότερα, έχει σαφώς λιγότερους πόντους (7,3 έναντι 14,5) αλλά τον ίδιο μ.ο. rebounds, μία ασίστ έναντι 0,5 του Kyle, 0,3 blocks έναντι 1,5, τα ίδια κλεψίματα, καλύτερα ποσοστά στα δίποντα και στις βολές και λιγότερα κερδισμένα φάουλ (2 έναντι 3,5). Όμως, έπαιξε απέναντι σε τρεις ...γερανούς και την Barcelona, ενώ ο Kyle έπαιζε τότε κόντρα στην Sienna με τον Andersen στα στερνά του και τον πάντα soft Lavrinovic. Ποιός είναι καλύτερος; Ο Dunston των περσινών playoffs! Ο Bryant κόντρα στην front line της Ρεάλ είχε 11,2 πόντους, 6,6 rebounds, 1,8 assists, 0,6 blocks, 1,2 κλεψίματα -μην τον κακολογείτε για τα fouls που κάνει συχνά μετά το χαμένο rebound, έτσι έρχονταν πέρσι αυτά τα κλεψίματα - βολές στο 55% (σαν τον Kyle) και σχεδόν 63% στα δίποντα (πιο ψηλά κι από τους δύο). Για αυτό λέω ότι, αν εμφανιστεί αυτός ο center στη Μαδρίτη, η κούπα δεν χάνεται! Όχι ότι δεν μπορούμε να την κερδίσουμε και με τα σημερινά δεδομένα, φυσικά...
Υ.Γ.2. Δεν το είδα να γράφεται, δεν το άκουσα να λέγεται πουθενά - αυτ;o είναι το τίμημα της εξόδου από τα φώτα της δημοσιότητας: οι 12 παίκτες της σειράς ήταν όλοι επιλογές του Γιώργου Μπαρτζώκα - ο οποίος επίσης γιόρταζε προχθές! Δεν θυμάμαι άλλη χρονιά τον Ολυμπιακό να μην έχει κάνει αλλαγές στο roster του την τελευταία 7ετία και διορθώστε με αν κάνω λάθος. Όχι προσθήκες, αλλά αλλαγές παικτών. Πρέπει να αναγνωριστεί αυτό στον coach B, ο οποίος είμαι σίγουρος ότι χάρηκε και με το παραπάνω για τη μεγάλη πρόκριση...
Y.Γ.3. Σε αντίθεση με τους αλαζόνες -θεατρίνους - πουθενάδες της Ρεάλ - μην σας ξεγελούν τα "8", έχουν να δουν κούπα στην Ευρωλίγκα από τον ...Σαμπόνις το 1995 και πιο πριν, άλλα 15 χρόνια πίσω, επί ...Μπράμπεντερ - στην Μπαρσελόνα παράγουν αθλητικό πολιτισμό. Ο Πασκουάλ πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ κι έδωσε συγχαρητήρια. Μην ξεγελά η γκρίνια και οι αιχμές του Ναβάρο, είναι ο πρώτος σκόρερ της ιστορίας της Ευρωλίγκας - μέχρι να τον περάσει ο Kill Bill - και δεν θέλει να χάνει ούτε σε μονό! Οι Καταλανοί είναι περήφανοι, είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο με τους αθλητές του να πρωταγωνιστούν παγκοσμίως σε όλα τα ομαδικά αθλήματα. RESPECT για την Μπάρτσα, είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος που ο Ολυμπιακός έχει αποκλείσει στην μπασκετική του ιστορία!
Υ.Γ.4. Για τα αγωνιστικά της Μαδρίτης, έχουμε καιρό να τα πούμε... Τώρα σημασία έχει να εξασφαλισθούν όσο περισσότερα εισιτήρια γίνεται, προκειμένου η ερυθρόλευκη εξέδρα να κυριαρχήσει και στο Palacio delos Deportes! Παραδοσιακά οι Μακκαβαίοι αγοράζουν από πριν και, προφανώς, το ίδιο έχουν κάνει και οι Καταλανοί. Καθώς τα μόλις 750 (!!!) εισιτήρια που θα πάρει απευθείας ο Ολυμπιακός φαντάζουν πολύ μικρό νούμερο για τη ζήτηση που θα εκδηλωθεί, είμαι σίγουρος ότι από τους φαν της Maccabi και της Barca θα υπάρξει μια μεγάλη ροή προς τους ερυθρόλευκους, αφού ούτε οι μεν ούτε οι δε θα ήθελαν να δουν Τούρκους και Μαδριλένους, αντιστοίχως, να κυριαρχούν!
Υ.Γ.5. Πολύ μεγάλη προσοχή, κυρίως στον πνευματικό και ψυχολογικό τομέα, για το πώς θα διαχειριστούμε τα όσα έχει ετοιμάσει ο "εφευρέτης της αλητείας", αυτός που υπόσχεται να σκοτώσει τις οικογένειες των διαιτητών" το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Ό,τι και να γίνει, ο μεγάλος στόχος είναι η Μαδρίτη, μόνο αυτό έχει πραγματικά σημασία και σε αυτό πρέπει να μείνει η ομάδα προσηλωμένη.







9 σχόλια:

  1. Court σε πρώτη φάση σε ευχαριστώ που ζήσαμε μαζί από απόσταση αναπνοής αυτήν την τεράστια νίκη, θαρρώ η πιο μεγάλη μέσα στο ΣΕΦ (σωστά το ανέφερε ο Στούκ σε σχόλιο του) απέναντι σε έναν σύλλογο με τεράστια οντότητα.
    Μίλησες με την γλώσσα των αριθμών, οπότε δεν χωρά αμφισβήτηση.
    Για μένα το πόσο μαχητικός, ενεργητικός αλλά και αποτελεσματικός ήταν ο Οθέλλο Χάντερ, τον ανεβάζει πολύ ψηλά στο ερυθρόλευκο πάνθεον.
    Ο Ντάνστον ήταν πολύ πολύ σοβαρός στη σειρά. Έβαλε μέχρι και βολές, πάλεψε στα ίσια τους ψηλούς, δεν ζημίωσε το rotation με φάουλ και θεωρώ πως ανεξαρτήτου αποτελέσματος στη Μαδρίτη πρέπει να μείνει. Αν θυμηθώ, ότι το υπερμπάσκετ στο Λονδίνο παίχτηκε με Πάουελ και Σερμαντίνι, θαρρώ πως το μπάσκετ είναι παιχνίδι των κοντών, εκεί όπου Σλούκας και Μάντζαρης αποτελούν το καλύτερο δίδυμο ρολιστών guard στην Ευρώπη, το τέλειο συμπλήρωμα για τον Σπανούλη.
    Ο Ματ ήταν φοβισμένος. Δείγμα του συμπεράσματος αυτού, ο αιφνιδιασμός που συνήθως καρφώνει με δύναμη και τον έχασε με άνευρο λέι απ.
    Πιστεύω ότι ο Ματ θα βάλει μεγάλα σουτ στη Μαδρίτη, είναι παίκτης που θέλει το σκορ και την καλή προσωπική απόδοση και θεωρώ πως θα πεισμώσει..
    Για τους Big Two τι να πω.. Μιλάμε πλέον για Τότεμ για τον Ολυμπιακό, ίσως οι πιο μεγάλοι αθλητές σε όλη την ιστορία και σε όλα τα αθλήματα.. spanios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς, όμως, τους παίκτες τους κάνουν οι επιτυχίες. Ο Κάιλ πήρε 2 ευρωπαϊκά, μαζί με τον Παπανικολάου και τον Άντιτς, που επίσης έφυγαν, αλλα και τους Σπανούλη, Μάντζαρη, Σλούκα, Πρίντεζη που συνεχίζουν (και φυσικα όλοι μαζί το πρωτάθλημα του 2012).

    Όσο, λοιπόν και να μας αρέσει ο Χάντερ, ο Λοτζέσκι, ο Ντάνστον, ο Λαφαγιέτ και οι υπόλοιποι (εννοείται ότι συμφωνώ απόλυτα σε όσα έγραψες), αν δεν κατακτήσουν τίτλους δεν θα θυμάται κανείς τη μεγάλη τους συνεισφορά στη μεγάλη πρόκριση.

    Stouk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Spanios, o Ματ είναι ο παίκτης που θα δώσει το κερασάκι σε μια πανέμορφη τούρτα. Δεν θα σου πάρει ματς μόνος σου, αν όμως δουλεύει η ομάδα μπορεί να ην κάνει να δουλεύει ακόμη καλύτερα. Η αμυντική συνεισφορά του ήταν τεράστια στη σειρά! Θα έλεγα ότι ο ρόλος του small forward σε μια ομάδα που έχει μάθει να παίρνει δεκάδες επιθέσεις από το ασόδυο και το '4', είναι πρώτα από όλα αυτός! Το ίδιο έγινε και με τον Ντάρντεν, το ίδιο ακόμη και με τον Παπαπέτρου. ο οποίος δεν εκδήλωσε καν επίθεση στα ματς του Πειραιά, "έπαιξε" όμως πολύ ξύλο στα box out και καθάρισε σημαντικά ριμπάουντ. Θα έλεγα - και θα περάσω μετά και στην απάντηση στο σχόλιο του Stouk - ότι τέτοιος ήταν ο ρόλος και του Παπανικολάου στην ομάδα. Βεβαίως, στην Πόλη βρέθηκε σε απίθανο οίστρο, δεν έχασε ούτε σουτ σε κανένα από τα δύο ματς και συνέβαλε σημαντικά στην κατάκτηση. Κυρίως, όμως, είχε -και λόγω σωματικών προσόντων - αμυντικές αποστολές.

    Court Central

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Stouk, νομίζω ότι είσαι λίγο σκληρός με την ομάδα! Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Final Four και παίζει την πρόκριση στον τελικό με μία ομάδα της οποίας ο παίκτης ποιυ φέτος συμπληρώνει την 12άδα έχει 3 εκατομμύρια δολάρια συμβόλαιο, είναι μία τεράστια υπέρβαση! Αν έρθει ο τίτλος - το έχω ξαναγράψει - δεν θα μπορεί να θεωρηθεί ως η επίτευξη ενός στόχου, αλλά ως μια ακόμη εκπλήρωση ενός ονείρου!
    Έχω ξαναγράψει ότι ο Άντιτς ήταν μεγάλη απώλεια για τον Ολυμπιακό - αν και αυτοί που ζουν καθημερινά την ομάδα έχουν διαφορετική άποψη,
    Έχω δείξει με αριθμούς ότι ο περσινός Ντάνστον ήταν σαφώς ανώτερος του Χάινς και το γεγονός ότι δεν πήγε Final Four με την περσινή ομάδα, προφανώς έχει να κάνει κυρίως με το ότι έπαιζε μόνος του με όλους τους ψηλούς της Ρεάλ, ενώ η ομάδα είχε πληγεί από καίριους τραυματισμούς.
    Όσο για τον Παπανικολάου, προφανώς θα τον θέλαμε όλοι στην ομάδα. Αλλά πώς μπορείς να πεις όχι σε μια πρόταση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ από την Barcelona Football Club των 200 εκατ. ευρώ εσόδων ετησίως για έναν παίκτη που γνωρίζεις ότι θα τον χάσεις την επόμενη χρονιά, όπως άλλωστε συμβαίνει με την Μπάρτσα. Νομίζω ότι οι Καταλανοί έχουν αντιληφθεί ότι ήταν το πλέον άχρηστα ξοδεμένο ποσό της ιστορίας τους, αν θυμηθούμε τον τελικό τους περσινό απολογισμό.
    Όλοι αυτοί οι παίκτες, ο Μπράιαντ, ο Ματ, ο Όλιβερ, ο Οθέλο περνούν στην μεγάλη μας μπασκετική ιστορία αλλά και στην μεγάλη μπασκετική ιστορία της Ευρωλίγκας με αυτήν την πρόκριση στο Final Four. Είναι η πρώτη τους φορά, παρόλο που όλοι είναι λίγο πριν τα 30 και παίζουν χρόνια μπάσκετ στην Ευρώπη. Ειλικρινά, πιστεύω ότι δεν θα τους βάλει πιο κάτω στα μάτια όλων των Ολυμπιακών, έναντι των παικτών που πήραν τις απαντωτές Ευρωλίγκες, μία πιθανή ήττα στον ημιτελικό ή στον τελικό. Μπήκαν για τα καλά στην ελίτ και κρατούν τον Θρύλο μας στην ευρωπαϊκή κορυφή! ΠΕΝΤΕ FINAL FOUR ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Η μπασκετική φανέλα έχει πλέον γίνει μια από τις πέντε βαρύτερες στην Ευρώπη...

    Court Central

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ.

    Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Αν ο Ντάνστον και ο Χάντερ φύγουν από τον Ολυμπιακό χωρίς έναν σημαντικό τίτλο, ποιος θα υπάρχει που στο δίλημμα Ντάνστον-Χάντερ ή Χάινς θα διαλέγει τους πρώτους;;;;

    Η κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι άθλος. Άθλος ήταν το 2012, άθλος το 2013, άθλος θα είναι και φέτος αν έρθει, όπως άθλος θα είναι και όλα τα επόμενα χρόνια, έτσι όπως έχουν εκτοξευθεί συμβόλαια και μπάτζετ σε Ρωσία, Ισπανία και Τουρκία.

    Δεν θέτω λοιπόν ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ θέμα σύγκρισης αλλά ΙΣΤΟΡΙΚΟ. Και φυσικά δεν είπα ότι κακώς έφυγε ο Χάινς ή ο Παπανικολάου. Καλώς έφυγαν, τα έχουμε συζητήσει αυτά.

    Stouk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, συμφωνούμε λοιπόν. Μακάρι να τους ξεπεράσουν και ιστορικά. Στο κάτω κάτω, αφού η Ευρωλίγκα είναι όνειρο, ακόμα και αν δεν γίνει πραγματικότητα, ας πάρουν το πρωτάθλημα. Ε, αυτό το μπορούν σίγουρα!!!

    Stouk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ούτε σκληρός είμαι με την ομάδα ούτε τίποτα τέτοιο. Όλη τη χρονιά όλοι μας έχουμε στηρίξει όσο δεν πάει, θα χειροκροτήσουμε ακόμα και αν φάμε 30 στον ημιτελικό, θα είμαστε εκεί ξανά και ξανά γιατί αναγνωρίζουμε την προσπάθειά τους.

    Η σκληρότητα δεν αρμόζει σε αυτούς που καταλαβαίνουν τι σημαίνει η φετινή τους προσπάθεια στην Ευρωλίγκα. Και είμαι σίγουρα μέσα σε αυτούς.

    Stouk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για το πρωτάθλημα τα έχουμε ξαναπει Stouk, δεν θέλω να σχολιάσω ειλικρινά...

    Court Central

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα το παρουμε.. Δενυπάρχει περίπτωση...

    Stouk

    ΑπάντησηΔιαγραφή