Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Bet Sunday: Πλούσιο κουπόνι και προτάσεις από τον Αυστραλό

Δεν τα πήγαμε άσχημα εχθές, πέρασαν οι 3 από τις 4 επιλογές μας και ελπίζουμε να πάμε καλύτερα σήμερα. Αυστραλός


Ξεκινάμε νωρίς, βλέποντας το κουπόνι το μάτι μας καρφώνεται στο 2,30 της Μπεσίκτας, το βράδι παίζεται το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Φενέρ και Γαλατά και θέλει να έχει επαφή με την κορυφή.

Στην συνέχεια δύο ματς από την Ελβετία, μία γηπεδούχο και μία φιλοξενούμενη, Γιουνκ Μπόις και Ζυρίχη αντίστοιχα.

Η Γιουνκ μπόις υποδέχεται την Σιόν, καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι με κίνητρο για την δεύτερη θέση και η BET365 δίνει τον άσο σε απόδοση 1,80.

Η Ζυρίχη έχει πιο δύσκολο έργο, πιο κουρασμένη, εκτός έδρας, βέβαια έχει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της και μπορεί να φύγει με τους 3 βαθμούς από την έδρα της Βαντουζ σε απόδοση στην ΒΕΤ365 2,05, υπό εξέταση αυτό το σημείο.

Μεταφερόμαστε στην Ισπανία και στο "Ανοέτα" όπου η Ρεάλ Σοσιεδάδ αντιμετωπίζει την πληγωμένη, απογοητευμένη και κουρασμένη Εσπανιόλ η οποία την Τετάρτη έχασε το εισιτήριο για το τελικό του Copa Del Rey από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η ανάγκη για βαθμούς από την Σοσιεδάδ μας πηγαίνουν στον άσο, που η ΒΕΤ365 μας προσφέρει στο 2,20.

Ιταλία, Calcio και Ρόμα. Ο Ρούντι Γκαρσία μετά την ισοπαλία με την Γιουβέντους την Δευτέρα είπε πως ακόμα δεν έχει κριθεί το πρωτάθλημα, για αυτό το λόγο είναι ανάγκη να κερδίσει απόψε μέσα στην έδρα της Κίεβο, η απόδοση δεν είναι απαγορευτική, 1,85 στην ΒΕΤ365.

Στην Δανία η Κοπεγχάγη παλεύει ακόμα για το πρωτάθλημα και αντιμετωπίζει την ελλειπή Μπρόντμπι και βρίσκουμε την απόδοση στο 1,72 στην ΒΕΤ365.

Στα δικά μας τώρα η Ξάνθη είναι ικανή να κερδίσει τον ΟΦΗ των 13 παιχτών στο Γεντί Κουλέ, και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα για να δώσει την δική της μάχη για τα Πλέι οφ, βρίσκουμε την απόδοση σε τιμές 1,65.

Στην Λεωφόρο διεξάγεται το ντέρμπι της αγωνιστικής , ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός σε καλύτερη κατάσταση πριν την διακοπή του πρωταθλήματος και βλέπουμε την απόδοση του άσου σε υψηλά στάνταρ, 2,00 απόδοση στη ΒΕΤ365.

Εγώ αποφάσισα να παίξω: Παναθηναϊκό, Γιουνκ Μπόις, Ρεάλ Σοσιεδάδ σε απόδοση 7,92.

Για το βράδυ απλά για να ασχοληθώ θα ρισκάρω στο διπλό της Λυών για να ανέβει στην κορυφή (2,60 στην ΒΕΤ365), ασό Νάπολι σε συνδυασμό με άντερ (4,50 στην ΒΕΤ365), και Χ2 το ντέρμπι της Ισπανίας, Ατλέτικο-Βαλένθια (2.25 στην ΒΕΤ365).

Αυστραλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου