Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Bet Saturday: Φοβερές αποδόσεις σήμερα

Σάββατο σήμερα πάμε να κοιτάξουμε ένα πλούσιο και γεμάτο κουπόνι. Αυστραλός

Ας δούμε αναλυτικά τις προτάσεις ανά χώρα.
Ας ξεκινήσουμε νωρίς νωρίς από Γερμανία και βλέπουμε το διπλό της πρωτοπόρου Ίνγκολσταντ σε απόδοση σε απόδοση 2,37 στην ΒΕΤ365.

Στην πρώτη κατηγορία βλέπουμε τον άσο της Σάλκε στο 3,25(!!!!!) στην ΒΕΤ365, θα μας τρελάνουν κύριοι, παίζει με την Λεβερκούζεν η οποία έπαιξε 120 λεπτά στο Champions League και στο τέλος έχασε στα πέναλτι στην Ισπανία από την Ατλέτικο.

Περνάμε στην Γαλλία και ξεκινάμε από την πρώτη κατηγορία, νωρίς επιλέγουμε τον άσο της Λιόν που θέλει να ξανασκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, απέναντι της η ντεφορμέ Νις, βρίσκουμε φυσιολογικά τον άσο χαμηλά σε απόδοση 1,53 στην ΒΕΤ αλλά είναι μια επιλογή.

Συνεχίζουμε με τα βραδινά και βλέπουμε το διπλό της Μονπελιέ σε απόδοση 2,55 στην ΒΕΤ365, γηπεδούχος η Εβιάν, αν θέλει η Μονπελιέ να πάρει ένα εισιτήριο για την Ευρώπη πρέπει αν το πάρει αυτό το παιχνίδι.

Από την Β' κατηγορία ο άσος της Μπρεστ στο 1,57 στην ΒΕΤ365 , τα ίδια με την Λιόν με νίκη σκαρφαλώνει στην δεύτερη θέση και παίρνει το εισιτήριο ανόδου για την Ligue.

Στην Ιταλία το μόνο ενδιαφέρον μου έπεσε στον άσο της Λιβόρνο που προσπαθεί να επανέρθει στην Serie A, με τον άσο σε απόδοση 1,80 στην ΒΕΤ365.

Στην Αγγλία και στην δεύτερη κατηγορία κοιτάμε την πρωτοπόρο  Μπέρτον σε απόδοση 2,30 στην ΒΕΤ365.

Στην πρώτη κατηγορία το μόνο που προκύπτει είναι ο άσος της Μπραντφορντ σε απόδοση 1,70 στην ΒΕΤ365.

Μόνο αυτά από Αγγλία η Πρεμιερ Λιγκ δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον μόνο υπό εξέταση το διπλό της Άρσεναλ.

Σκωτία κοιτάμε το διπλό της Αμπερντίν σε απόδοση 1,72 στην ΒΕΤ365 , απέναντι στην Νταντί, η Αμπερντίν κυνηγάει ακόμα το πρωτάθλημα και εύκολα η δύσκολα θα το πάρει το παιχνίδι πιστεύω.

Ελβετία βλέπουμε της Βασιλεία τον διπλό χωρίς λόγο στο 2,25 στην ΒΕΤ365, η πρωτοπόρος έχεις αφοσιωθεί μόνο στο πρωτάθλημα και η προτελευταία Λουκέρνη δεν θα της σταθεί εμπόδιο.

Στην Τουρκία η Γαλατά πληρώνει πάρα πολύ 2.30 στην ΒΕΤ365, με τον αυριανό αγώνα Φενερ-Μπεσίκτας που σίγουρα θα υπάρξει απώλεια βαθμών από κάποια σήμερα πρέπει να το εκμεταλλευτεί η Γαλατά στην έδρα της Κασίμπασα.

Τέλος από Ελλάδα μόνο το διπλό του ΠΑΟΚ έχει κάποια αξία στο 1,85 στην ΒΕΤ365, δύσκολο μέσα στην Θράκη αλλά έχει πολύ καλή επίθεση η ομάδα βέβαια καθίστε να γίνει πρώτα το ματς γιατί το γήπεδο θυμίζει το γήπεδο της γειτονιάς.

Εγώ έχω καταλήξει σε δύο στοιχήματα ένα με μικρά φαβορί και ένα με υψηλές αποδώσεις.

Μπρεστ,Λιβόρνο,Αμπερντίν,Μπράντφορντ: 8,16 απόδση

Σάλκε, Γαλατά, Βασιλεία, και είμαι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ίνγκολσταντ, βλέπω να καταλήγω προς Γερμανία μεριά.

Ελπίζω να κάνετε καλές επιλογές.

Αυστραλός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου