Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Δεν είναι θέμα ο πράσινος κοριός στον Ζοτς, αλλά είναι ο ...μη θαυμασμός των Αγγελόπουλων!



Ο Court Central φωνάζει ΕΛΕΟΣ για το πώς είναι δυνατό να μη μιλά κανείς για την μαγνητοφώνηση του Ομπράντοβιτς από τον Γιαννακόπουλο, πράξη που είναι φυσικά ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!! Και καλεί σε επαγρύπνηση για το πρωτάθλημα...

Σάς περνούν για ηλίθιους, είναι βέβαιο! Όλοι αυτοί οι επιπεδογράφοι που από την αρχή της χρονιάς είχαν φροντίσει να ενσπείρουν την αμφιβολία και την γκρίνια για την ομάδα (ξέρετε τώρα "θα είναι έγκλημα αν δεν πάρει 4άρι",  "με χαμηλό μπάτζετ έχεις ταβάνι" κλπ κλπ για να μην το κουράσουμε...) και που τώρα είχαν να αφιερώσουν ποσταρίσματα επί ποσταρισμάτων για την "ατυχή δήλωση" των Αγγελόπουλων.

Σάς περνούν για διανοητικά καθυστερημένους! Έχουν κάνει θέμα μια δήλωση που κάθε άλλο παρά απαξιωτική ήταν για την πρωταθλήτρια Ευρώπης -δεν φτάνει δηλαδή που της δίνουμε "συγχαρητήρια", που την χαρακτηρίζουμε ως άξια νικήτρια της Ευρωλίγκας, πρέπει και να θαυμάζουμε το μοντέλο της, για να μην ...πέσουμε στα μάτια των διαχρονικών αγαπητικών του Ομπράντοβιτς -ή του Ιτούδη, όταν ο νεώτερος κουμπάρος κερδίζει τον μεγαλύτερο, ή του Σάρας, όταν ανεβεί κι αυτός στην ευρωπαϊκή ιεραρχία - αλλά έχουν καταπιεί κυριολεκτικά το ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ περιστατικό του κοριού που μαγνητοφώνησε κρυφά τον Ζοτς και το ότι ο ιδιοκτήτης (ή πρόεδρος ή και τα δύο, έχω μπερδευθεί) της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημοσιοποίησε το προϊόν (κι αυτό διώκεται ποινικά), αλλά αντίθετα, το παρουσιάζουν ως ...ηχητικό ντοκουμέντο! ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ!!! 

Μία πράξη που διώκεται από το νόμο (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΖΟΤΣ ΗΞΕΡΕ...) είναι ηχητικό ντοκουμέντο! Κι εσείς κάθεστε και αναλύετε και σχολιάζετε τα όσα σας σερβίρουν, όποτε θέλουν, για όποιο θέμα θέλουν, πάντα όμως στη λογική της κριτικής του μπασκετικού Ολυμπιακού. Και ενδεδυμένοι τον μανδύα της Ολυμπιακοφροσύνης, οι πιο πονηροί από αυτούς αποκτούν και κύρος ανάμεσά σας.

Αν λοιπόν εσάς δεν σάς πειράζει να σάς θεωρούν νοητικά ευνουχισμένους και πάντα πρόθυμους να φάτε τη συνταγή τους, για εμάς εδώ στον Red Philosopher αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό! Και όπως τον Οκτώβριο είχαμε το θάρρος να γράψουμε ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει την πληρέστερη 12άδα της Ευρωλίγκας (το ματαξαναθυμίζω εδώ http://red-philosopher.blogspot.gr/2016/10/h-12.html γιατί ως λαός έχουμε την πιο κοντή μνήμη και μην βιαστείτε να πείτε ότι το πήρε η Φενέρ γιατί από την πληρέστερη 12άδα έλειπαν δύο βασικοί της κρίκοι, ο Ντάνιελ και ο Ματ) έτσι και τώρα βγαίνουμε μπροστά:

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ! Ντροπή σας, που δεν τολμάτε να μιλήσετε για την παράνομη πράξη, αλλά φθάνετε στο σημείο να αποδομείτε αυτόν που υμνείτε κάθε φορά που κερδίζει τον Ολυμπιακό, επειδή το κίνητρό σας προφανώς είναι ισχυρότερο όταν εμπλέκονται τα πράσινα συμφέροντα. Ντροπή για εσάς, κρίμα για αυτούς που βελάζουν με τα προστάγματά σας και κρίμα και για την ελληνική Δικαιοσύνη που φαίνεται θεωρεί πια αυτονόητο να μαγνητοφωνούνται ιδιωτικές συνομιλίες, παρόλο που είναι παράνομες.

Και επειδή κάποιοι από εσάς ίσως πείτε "καλά Court Central, παραμύθια με δράκους λες", διαβάστε τις παραγράφους 2 και 3 του άρθρου 370 του Ποινικού Κώδικα:

Παρ. 2) 
"Όποιος αθέμιτα παρακολουθεί με ειδικά τεχνικά μέσα ή αποτυπώνει σε υλικό φορέα προφορική συνομιλία μεταξύ τρίτων ή αποτυπώνει σε υλικό φορέα μη δημόσια πράξη άλλου, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών. Με την ίδια ποινή τιμωρείται η πράξη του προηγούμενου εδαφίου και όταν ο δράστης αποτυπώσει σε υλικό φορέα το περιεχόμενο της ομιλίας του με άλλον χωρίς τη ρητή συναίνεση του τελευταίου".

Παρ.3)
"Με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών τιμωρείται όποιος κάνει χρήση της πληροφορίας ή του υλικού φορέα επί τού οποίου αυτή έχει αποτυπωθεί με τους τρόπους που προβλέπονται στις παραγράφους 1 (σ.σ. αφορά τις τηλεφωνικές συνομιλίες) και 2 αυτού του άρθρου".

Παρόλα αυτά, κανείς από τους μπασκετικούς επιπεδογράφους δεν βρήκε να πει κάτι, παρά έμειναν όλοι εντυπωσιασμένοι μπροστά στο "ηχητικό ντοκουμέντο"! Συνεχίστε να τους εμπιστεύεστε, καλά σάς κάνουν...

Court Central

Υ.Γ.1 Την μίρλα κάποιων Ολυμπιακών επειδή δεν κατακτήθηκε η Ευρωλίγκα, δεν θα την κακίσω, ούτε θα επιχειρηματολογήσω εναντίον της, καθώς την θεωρώ νοητική κατάσταση με την οποία πρέπει να ασχολούνται ειδικοί επιστήμονες και όχι εμείς οι απλοί οπαδοί.

Υ.Γ.2 Σε όσους έχουν ήδη αρχίσει τα "έλα μωρέ, ποιος Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει", τους καλώ να γεμίσουν την Κυριακή το ΣΕΦ και με κόσμιο αλλά πάντα δυναμικό τρόπο να βοηθήσουν την ομάδα μας για το 1-0 στο πιο κρίσιμο ματς της σειράς, κόντρα σε Καρακατσούνηδες, Μάνους, Παναγιώτου και τα άλλα φυντάνια.

Υ.Γ.3 Σε όσους έχουν αρχίσει τη .,..μεταγραφολογία και την ...ανανεωσολογία, θα πω πολύ απλά "είναι τελείως πρόωρο".

Υ.Γ.4 Στον εξαιρετικό προπονητή (δεν το λέω ειρωνικά) Δημήτρη Ιτούδη που ζητά σειρές τελικών τύπου NBA, θα πω ότι είναι καλή ιδέα, αν έχει όλο το πακέτο του NBA: salary cap, draft (λ.χ. καταρτίζεται λίστα με free agents και με βάση τους δείκτες αξιολόγησης οι τελευταίοι της Ευρωλίγκας διαλέγουν τους πρώτους των παικτών) κλπ κλπ

Υ.Γ. 5 Δεν είπα τίποτε για τα αγωνιστικά, τον προπονητή και τους παίκτες μας; Δεν πειράζει, είπαμε, τα έχουμε γράψει από την αρχή της σεζόν...

3 σχόλια:

  1. Court έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα όσα λες αλλά δεν περίμενα και τίποτε καλύτερο. Ο Ομπράντοβιτς φυσικά δεν θα κάνει τίποτα γιατί αφενός είναι σοβαρός άνθρωπος και αφετέρου σέβεται την ιστορία του και τα χρόνια που πέρασε με τον Παναθηναϊκό. Αλλά εδώ ο Δημητράκης είχε τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, ο ΠΑΟ έπαιζε αγώνα, η τηλεόραση τον έδειχνε φόρα παρτίδα στο γήπεδο και κανείς δεν ασχολιόταν. Φυσικά κανείς δεν το θυμάται κι αυτό ούτε τότε μίλησε.
    Ας κρατήσουν όλα τα κατορθώματά του να ενημερώνουν αυτούς που πρόκειται (παίκτες ή προπονητές) να συνεργαστούν μαζί του. Τον Πασκουάλ λυπάμαι γιατί φαίνεται σοβαρός άνθρωπος, κι ας είμαι Ολυμπιακός.
    Όλα όμως σε βάθος χρόνου πληρώνονται και αυτά θα τα πληρώσει και ο Βάζελος.
    Όσο για το Θρύλο δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι έχει καταφέρει φτάνοντας μετά το 2013 σε ακόμα δύο τελικούς κι ας τους έχασε παίζοντας με τους γηπεδούχους. Χαίρομαι πάντως γιατί βλέπω παίκτες και προπονητές συγκεντρωμένους σε κάθε αγώνα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά στους τελικούς και χωρίς βλακείες των φιλάθλων. Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να γίνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος καμία κουβέντα για μεταγραφές και ανανεώσεις. Αυτά και πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητικό team για τη συμμετοχή στο F4 και τον τελικό και καλή επιτυχία στους τελικούς με τους πράσινους, και να μην τους δώσουμε κανένα δικαίωμα να μιλήσουν με τη συμπεριφορά μας μέσα και έξω από το γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη που επανέρχομαι αλλά θέλω να προσθέσω και κάτι άλλο. Για τη δήλωση των Αγγελόπουλων για τη Φενέρ είναι σαφές ότι αναφέρονταν στο μοντέλο της αφού και συγχαρητήρια έδωσαν και παραδέχθηκαν την ανωτερότητά της, και μόνο οι κακοπροαίρετοι την αντιμετώπισαν διαφορετικά. Ας διαβάσει κάποιος τα σχετικά άρθρα του Καρπετόπουλου για τον Ολυμπιακό στο F4 και το τελευταίο του για τον Ομπράντοβις (http://karpetshow.gr/blog/apla-glytose-to-fiasko).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννη Κ., συμφωνούμε απόλυτα. Ευχαριστούμε για το σχόλιο, πάμε γερά την Κυριακή!

    Court Central

    ΑπάντησηΔιαγραφή